Machine Tool Blogi

  Nostoapuvälineiden koulutuspalvelut

  Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 29.8.2016 10:30

  Nostoapuvälineiden koulutuspalvelut

  Suunnittele huolellisesti - nosta turvallisesti - kuormita oikein

  Nostaminen ja siirtäminen ovat vaativia tapahtumia, joihin liittyviä vaaratekijöitä ei yleensä pystytä täysin poistamaan. Joidenkin arvioiden mukaan kaikista työtapaturmista lähes puolet liittyy nostoihin tai siirtoihin.

  Vahingot voidaan useimmiten välttää suunnittelemalla nosto tai siirto etukäteen, asennoitumalla tehtävään oikein sekä käyttämällä asianmukaisia ja luokiteltuja välineitä. Tärkeä osa-alue tapaturmien ennaltaehkäisyssä on työpaikkojen oma nostoapuvälineiden kunnon seuranta.


  Tule koulutukseen

  koulutukseenJärjestämme räätälöityjä koulutustilaisuuksia, joissa kiinnitetään  erityistä huomiota nostoapuvälineiden valintaan ja oikeaan  käyttöön, nostojen suunnitteluun sekä laitteiden kuntotarkastuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös keskeinen lainsäädäntö, normit ja ohjeet sekä niiden soveltaminen käytännössä. Koulutus voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai Machine Toolin toimitiloissa.

   

  Lisätietoja koulutuksesta:
  pertti.kuhmonen@machinetool.fi
  Puh. 050 3246 116 / 09 351 951

   

  Aiheet: Nostaminen

  Oy Machine tool Co

  TURVALLISTA LAATUA -
  ASIANTUNTIJALTA AMMATTILAISELLE

  Olemme koulutettuja oman alamme asiantuntijoita ja hyödynnämme alan kansainvälisten toimittajien viimeisintä osaamista ja tietotaitoa. Panostamme korkealuokkaiseen asiakaspalveluun ja henkilökohtaiseen myyntityöhön. Ostamalla meiltä saat laadukkaat laitteet huoltopalveluineen suoraan maahantuojalta.

  Tilaa uutiset

  Viimeisimmät uutiset

  Aiheittain