Turvallisuus

Investoimalla johtavien valmis-tajien luotettaviin turvalaitteisiin minimoit hankinnan riskit! Laite-hankinta on investointi usealle vuodelle: hyödynnä kokonais-valtaista osaamistamme jo suunnitteluvaiheesta lähtien.

Turvalaitehuolto

Meiltä saat luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoa ja teknistä tukea. Oma huoltohenkilöstömme on edustamiemme turvalaitevalmistajien kouluttama sekä valtuuttama. Autamme sinua mielellämme!

Lue lisää

Turvalaitekoulutus

Laiteasennuksiimme sisältyy aina huolellinen ja perinpohjainen, oman huoltoteknikkomme antama käyttökoulutus, jonka jälkeen osaat käyttää hankkimaasi laitetta oikein. Käyttökoulutuksen lisäksi kokonaistoimitukseemme voi sisältyä myös läpivalaisulaitteen kuvantulkintakoulutus ja vastaavan johtajan säteilysuojelukoulutus. Näissä koulutuksissa teemme yhteistyötä Suomen johtavan turva-alan koulutusorganisaation kanssa.

Lue lisää

Uutiset ja blogi

Machine Tool seuraa tiiviisti turvallisuusalaa. Kerromme mielenkiintoisista alan tapahtumista, tuotekehityksestä ja uusimmista ratkaisuista.

Lue lisää

Referenssejä

Tutustu tekemiimme turvalaiteratkaisuihin erilaisissa käyttöympäristöissä.

Referenssit

Laitetoimittajat

Tutustu alan huippuihin! Edustamamme yritykset ovat maailman johtavia turvalaitevalmistajia.

Laitetoimittajat

Turvalaitevuokraus

Turvalaitteita on mahdollista myös vuokrata. Vuokraus on järkevä ratkaisu kun tarvitset turvatarkastuslaitteita vain määräajaksi etkä halua sitä varten ostaa niitä omaksi.

Lue lisää

Hansel

Olemme Hansel Oy:n puitesopimustoimittaja. Hanselin asiakkaana voit hyödyntää turvalaitteiden puitesopimusta ja säästää aikaa ja rahaa! Lisäksi varmistut siitä, että hankintasi on lainmukainen. Sopimus kattaa läpivalaisulaitteet ja metallinilmaisinportit sekä sopimuksessa mainitut lisäpalvelut ja -laitteet. Myös turvalaitteiden vuokrauspalvelut lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön sisältyvät sopimukseen.

Lue lisää

Turvalaitteen hankinta

Mitä kannattaa selvittää ennen turvalaitteen hankintaa? Hyödynnä ammattitaitoamme turvatarkastuspisteen suunnittelussa.

Lue lisää

Turvallisuusluvat

Läpivalaisulaitteiden ja säteilylähteen sisältävien huumaus- ja räjähdeaineilmaisimien käyttö on luvanvaraista ja edellyttää, että käyttäjällä on STUK:n myöntämä, voimassa oleva turvallisuuslupa. Kun hankit laitteen meiltä, opastamme sinua turvallisuusluvan hankinnassa ja voit varmistaa, että yrityksesi lupa-asiat ovat kunnossa alusta alkaen.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin missä tahansa ongelmassa. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Ota yhteyttä
ota yhteyttä Machine Tool