Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Kevään 2021 uudet tuotteet

Olemme lisänneet jälleen runsaasti uusia tuotteita laajaan tuotevalikoimaamme. Nyt esittelyssä talven ja alkukevään mielenkiintoisimmat uutuudet, joista löytyy laitteita ergonomiseen ja turvalliseen nostamiseen sekä viemärinhuoltoon.

JustLift-liikuteltava-nosturi

Nosta ja siirrä kuormia ergonomisesti ja turvallisesti Just Liftin nostureilla

Tuotevalikoimamme uusin tulokas on italialaisen Just Liftin liikuteltava nosturi. Näitä ketteriä nostureita valmistetaan neljää eri mallia ja niiden nostokapasiteetit ovat 150, 250, 500 ja 750 kiloa. 

Kevyesti paikasta toiseen siirtyvä nosturi on turvallinen käyttää sen vastapainon ansiosta. Nosturi ei kippaa kun nostettava kuorma pysyy alle suurimman sallitun kuorman. Käyttöturvallisuutta lisäävät myös ohjaimen merkkiääni- ja hätäseis-painikkeet.

 

 

Nosturia ohjataan kapulaohjaimella, jolla hallitaan pystysuuntaista liikettä sekä nosto-orren edestakaista liikettä. Nosto- ja laskuliikkeet ovat kaksinopeuksiset. Nosturin koukkuun on helppo kiinnittää tarvittaessa vaikka monihaarainen ketjuyhdistelmä.

Nosturin akku kestää hyvin 8 tunnin työskentelyn yhdellä latauksella.

 

MinCam_mincord-v_minloc

 

minCamin uutuudet putkien ja ahtaiden kohteiden tarkastuksiin

minCamin suositusta minCordista on julkaistu nyt uusi versio – minCord V. Tämä kompakti tarkastuslaitteisto on edeltäjäänsä kehittyneempi ja varustettu aiempaa suuremmalla näytöllä sekä 15 metrin työntökaapelilla. Sen akussa riittää nyt tehoa 5 - 7 tunnin käyttöön.  Ø 13 mm:n värikamerapäällä varustettu tarkastuslaitteisto on tarkoitettu Ø 15 - 80 mm:n putkien tarkastuksiin.

minCamin toinen kevään uutuustuote on minLoc-paikannin, joka tunnistaa lähettimen signaalin 2 metrin syvyydeltä. Paikannin on hyvä apuväline pientalojen ja sisätilojen putkistojen kuvauksiin. 2" näytöllä varustettu laite painaa vain 390 grammaa ja sen akku kestää 5 tuntia yhdellä latauksella.

Molemmat tuotteet ovat myös vuokrattavissa. Lisätietoja vuokralaitteista löydät täältä >>

 

Meramatec-Nostopalkki-x-lift

Suomalaisen MeramaTecin nostoapuvälineet erilaisiin nostotarpeisiin

 

Monikäyttöinen Xlift taipuu moneen käyttöön

Xlift-nostokehikko on todella monipuolinen ja muunneltava nostoapuväline kaiken kokoisille ja muotoisille kappaleille. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi kuljetus, teollisuus, veneiden nosto, kelojen aukirullaus ja rakentaminen. Monitoimipalkkia voi käyttää myös nelipistenostoon.

Nostokehikko menee pieneen tilaan ja sen omamassa on pieni. Suurimmassa mallissa kapasiteetti on jopa 50 t.

Tuotteeseen on saatavana erilaisia lisävarusteita: säilytysteline, tasaajalevyt, jatkopalkit 12 m asti sekä leveän liinan nostokorva.

 

MeramaTec-Hirsiässä

MeramaTecin HirsiÄSSÄ – kestävä suomalainen laatutuote hirsien siirtoon

CE-merkitty HirsiÄSSÄ on nostotyöväline hirsien turvalliseen ja tarkkaan siirtoon sekä nostoon. Sen avulla raskaiden hirsien paikalleen asennus ja vaakatasoon säätö on helpompaa. Paikalleen asennus helpottuu, vaikka kiinnityskohtia ei saisi täysin keskitettyä.

  • Nostokoura

Ota nostokoura avuksi vierasesineiden noukkimiseen

Nostokoura on hyvin yksinkertainen apuväline, jolla saat pitävän otteen lähes mistä tahansa kappaleesta. Koura on kätevä vieraiden esineiden noukkimiseen esimerkiksi kaivosta tai viemäristä. Kouran viisi sakaraa tarttuvat varmasti melkein minkä muotoiseen kappaleeseen tahansa. Kappale pysyy noston ajan suljetun kouran sisällä ilman lukitusmekanismia. 

 

 

Nostokoura on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja sen oma paino on vain 1,5 kg.  Myyntipakkauksessa on nostokouran lisäksi nostolenkki. Irrotetun nostolenkin keskiössä on M10-ulkokierre johon voi kiinnittää esimerkiksi jäykän varren.

Voit myös vuokrata nostokouran käyttöösi. Katso lisätiedot vuokralaitteista täältä >>

 

 

 

Lue myös nämä: