Skip to content

Suojaa ulko-alueet liikuteltavilla turva-aidoilla

Belgialaisen Pitagonen valmistamat turva-aidat ovat helppokäyttöinen ratkaisu kulkuväylien väliaikaiseen sulkemiseen. Turva-aidat suojaavat tapahtuma-aluetta tehokkaasti mahdollisilta ajoneuvohyökkäyksiltä. Lisäksi ne ovat nopea pystyttää ja helposti liikuteltavissa. Toisin kuin perinteiset betoniporsaat, Pitagone-aidat on helppo pystyttää ilman erikoiskalustoa ja niiden liikuteltavuuden ansiosta kulkuväylän saa tarvittaessa avattua esim. hälytysajoneuvoja varten. Pitagonen aidat soveltuvat ulkokäyttöön kaikille alustoille nurmikentistä mukulakiveykseen.

 

 

Kansainvälisesti testattua tehokkuutta

Virallisten törmäystestien (mm. PAS 68 ja IWA 14) tulos on selvä, Pitagonen turva-aidat pysäyttävät siihen törmäävät ajoneuvot tehokkaasti. Esimerkiksi F11-aitamalliin 48 km/h vauhdissa osunut 7,5 tonnin kuorma-auto pysähtyi 23 metrin päähän aidasta. Aita myös tuhosi ajoneuvon moottorin. Rajun näköisestä osumasta huolimatta rikkoutuvan ajoneuvon kappaleita ei sinkoile ympäriinsä vaan pirstaloituvat osat jäävät enimmäkseen ajoneuvon alle.

 

Pitagone f18_walkthru

 

Saatavana kaksi aitamallia

F11-mallissa moduulien välinen etäisyys asennettuna on 80 cm. F11-turva-aita voidaan pystyttää myös epätasaiseen maastoon tai osittain jalkakäytävälle.

F18-malli voidaan asentaa kahdella eri leveydellä. Leveämmässä asennustavassa moduulien välinen etäisyys on 68 cm. Kapeammassa asennuksessa etäisyydeksi tulee 43,5 cm. Kummallakin tavalla asennettu aita pysäyttää ajoneuvon yhtä tehokkaasti, sillä F18-aidan ristikkäinen rakenne vaimentaa siihen kohdistuvan liike-energian samalla lailla sen leveydestä riippumatta. 

Entäpä jos ajoneuvohyökkäyksiltä halutaan suojautua, mutta silti taata jalan tai pyörillä liikkuvan yleisön sujuva siirtyminen tapahtuma-alueelle ja sieltä pois? Tällöin yksinkertaisen ratkaisun tarjoaa F18-aitaan yhdistettävä läpikulkumoduuli. 

 

Pitagone F11-säilytysratkaisut

Kuljetus- ja säilytysratkaisut

Aitamoduulien kuljetusta ja varastointia varten on saatavana teline ja kontti, joissa aitamoduuleja voidaan säilyttää. Telineeseen mahtuu kuusi aitamoduulia ja konttiin kaksitoista. Sekä telineitä että kontteja voidaan varastoidessa pinota jopa kolme päällekkäin. Kontit ja telineet ovat lukittavia ja molempia voidaan toimittaa yrityksesi väreillä ja logolla varustettuina.

Aitamoduulien säilyttäminen telineessä tai kontissa säästää varastotilaa ja pitää kaikki osat turvallisesti tallessa. Molempia säilytysratkaisuja voidaan siirtää helposti pumppukärryillä, mikä nopeuttaa niiden lastaamista ja purkamista kuljetuksen yhteydessä.

 

Pitagone huomiovalot

Huomiovalot ovat tarpeen pimeässä

Pitagonen turva-aitoihin on saatavana kolme eri huomiovalomallia, ­jotka parantavat liikenneturvallisuutta aidatulla alueella. Käytä huomiovaloja ­liikenteenohjaukseen, varoittamaan turva-aidoista ja suljetuista kaistoista. Paristokäyttöiset huomiovalot on helppo kiinnittää F11- ja F18-turva-aitoihin.

 

Machine Tool Security_Pitagone-tuoteluetteloKatso Pitagone-tuotteiden lisätiedot uudesta tuote-esitteestä >>

 

Voit myös vuokrata turva-aitoja

Meiltä voit myös vuokrata Pitagone-turva-aitoja erilaisiin tapahtumiin tarvettasi vastaavaksi ajaksi. Vakio F11-vuokrapakettimme sisältää 12 kpl F11-suoja-aitamoduulia, F11-kuljetuslaatikon sekä kuljetuksen ja vakuutuksen. Tarvittaessa vuokraamme myös suuremman määrän turva-aitoja. Lue lisää vuokrapaketeistamme >>

 

 

Lue lisää: