Skip to content

minCam360-tarkastuslaitteisto taipuu moneen käyttöön

Machine Tool minCam360-tarkastuskamera

Saksassa suunnitellut ja valmistetut minCam-tarkastuslaitteistot ovat luotettava valinta putkistojen ja viemärien tarkastuksien lisäksi teollisuuden käyttöön erilaisissa ainetta rikkomattomissa tarkastuksissa. Laitteistoa voi hyödyntää esimerkiksi ilmanvaihtokanavien, hormien, säiliöiden ja rakenteiden tarkastuksessa sekä teollisuuden kunnossapidossa.

Käyttökohteet:

 • VIEMÄRINHUOLTO JA VAURIOANALYYSI
  Huolellinen tarkastus mahdollistaa luotettavan vaurioanalyysin ja huoltoprosessin seurannan
 • VIEMÄREIDEN TARKASTUS JA -PUHDISTUS
  kaapelin ja kamerapään hyvä liikkuvuus ahtaissa putkistoissa helpottaa niiden tarkastuksia ja puhdistusta
 • TARKASTUSLAITTEET TEOLLISUUSKÄYTÖSSÄ
  tarkastuslaitteistot soveltuvat vaativiin kohteisiin mm. auto-, ilmailu-, öljy- ja kaasu- sekä kemianteollisuudessa
 • KAIVOJEN RAKENTEIDEN KUNTOTARKASTUS
  tarkastuslaitteistoa voidaan käyttää myös porausreikien ja kaivojen rakenteiden mittaukseen ja kuntotarkastukseen

minCam360-tarkastuslaitteiston kamerapää kääntyy 360°, joten se ulottuu hyvin ahtaisiin, vaarallisiin ja pimeisiin paikkoihin. Sillä voi tehdä silmämääräisen tarkastuksen siellä, minne ei paljaalla silmällä näe. Valmiin laitteen, ilmanvaihtokanavan tai putkiston tarkastaminen sisältäpäin käy luotettavasti tarkastuskameralla. Halkeamat, epämuodostumat ja korjausta vaativat kohdat on helppo havaita ahtaista kohteista ilman niiden kallista purkamista. Laitteisto sopii hyvin myös sisäpuolisten hitsaussaumojen tarkastamiseen.


 

360° pyörivä SK50-kamerapää ulottuu kaikkialle

minCam360-tarkastuslaitteiston erittäin pienikokoinen SK50-kamerapää soveltuu hyvin läpimitaltaan 70 - 400 mm kohteiden tarkastuksiin. Kamerapään halkaisija on vain 50 mm ja rungon pituus 32 mm. Pienestä koostaan huolimatta se kestää jopa 6 barin painetta. Kameran optiikka on hyvin suojattuna kestävän kamerakuvun alla. Kamerapään automaattitarkennus, 150° kuvakulman kallistus ja älykäs valaistuksen säätö takaavat tarkastuskuvien ja videoiden korkean laadun. Kamerapään tarkennus ja liikuttelu putkessa on helppoa mukana tulevan ohjaimen avulla.

Machine Tool minCam360 varusteet-1

Hyvin suunnitelluilla ominaisuuksilla sujuvuutta tarkastuksiin

minCam360 pitää sisällään useita käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Tarkastusta voi seurata korkearesoluutioiselta 8,4 tuuman näytöltä. LCD-näyttö on selkeä myös kirkkaassa päivänvalossa. Näytön mukana tulee myös näppäimistö ja kauko-ohjain, joilla kamerapäätä voi ohjailla tarkastuksen aikana.

Tarkastuskuvien lisäksi SD-muistikortille voi tallentaa liikkuvaa kuvaa ja ääntä. Tarkastuksien dokumentointi mahdollistaa tuloksien tarkemman analysoinnin tarkastuksen jälkeen.

Laitteistossa on kaksi akkua ja niille molemmille on omat akkupaikat. Erilliset akkupaikat mahdollistavat akkujen vaihdon kesken tarkastuksen ilman työn keskeyttämistä. Akuista riittää virtaa yhteensä 4 käyttötuntiin.

Kaapelikelassa on Ø 9,2 mm työntökaapelia 60 metriä. MinCam360 on saatavana myös pidemmällä 90 metrin kaapelikelalla.

Lue lisää minCam360:n ominaisuuksista >>

minCam360-tarkastuskamera

Tule ja testaa itse!

Voit myös tulla tutustumaan minCam360:n ominaisuuksiin tiloissamme Helsingin Malmilla. Testattavana myös muita viemärintarkastuslaitteistoja.

Ota yhteyttä ja sovi demokäynti!

 

Ota yhteyttä!

 

 


Lue myös nämä: