Skip to content

Nopeammin puhdasta Ridgidin uusilla FlexShaft -viemärinavauskoneilla

Uusien FlexShaft-puhdistuskoneiden kätevät ominaisuudet helpottavat viemärinpuhdistusta ja valmista tulee entistä siistimmin ja nopeammin. Valitse tarpeisiisi sopiva malli ja oikeat lisävarusteet. 

Nyt tarkastuskameraa ei tarvitse poistaa putkestä puhdistuksen ajaksi

Ridgidin uudet FlexShaft-viemärinavaajat nopeuttavat työskentelyä, sillä ne mahdollistavat samanaikaisen putken tarkastuksen ja puhdistuksen. Viemärinpuhdistuskone voi olla putken sisällä yhtä aikaa tarkastuskameran kanssa, joten putken tilannetta voi tarkkailla koko puhdistuksen ajan.

Vähemmän sotkua

FlexShaft-koneiden nailonsuojuksen sisällä pyörivä jousi on kelattu suljetun rummun sisälle. Nailonsuojuksen ansiosta  jousi on helppo pyyhkiä samantien puhtaaksi kun se vedetään ulos putkestä. Näin työalueelle syntyy vähemmän sotkua siivottavaksi.

 

Ridgid Flex Shaft

Kaksi erikokoista mallia

Pienempi ja kevyempi malli K9-102 on tarkoitettu Ø 32 - 50 mm putkien avaamiseen. Se sisältää 15 metrin jousen, joka on läpimitaltaan 6 mm. Tämä malli sopii hyvin esimerkiksi pesualtaiden, ammeiden ja suihkujen avaamiseen.

Suuremman K9-204:n jousella on pituutta 20 metriä. Sen 8 mm jousi sopii suurempiin, läpimitaltaan 50 - 100 mm putkiin. K9-204:llä poistat kätevästi erilaiset kertymät ja juuret viemäreistä ja sivulaskuputkista.

Molemmissa FlexShaft-malleissa jousi on koteloitu kestävän ja joustavan nylonsuojuksen sisään.

 

Ridgid Flex Shaft ketjuhakkurit

Molempiin FlexShaft-malleihin on saatavana eri kokoisia ketjuhakkureita. Hakkurit avaavat sitkeätkin tukokset rasvasta puunjuuriin ja ne sopivat 32 - 100 mm putkien puhdistamiseen laidasta laitaan. 

 

 

 

Machine Tool-Ridgid_FlexShaft-viemärinpuhdistus