Post Fetaured Image

Machine Tool Blogi

Rionedin patentoitu Riometer-kaapelilaskuri

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 11.7.2018 7:55

Rioned_CityJet

Rioned on saanut patentin uudelle Riometer-kaapelilaskurille. Laskuri on integroitavissa CityJet- ja ProfiJet-korkeapainehuuhtelijoihin, joissa on eControl+ -ohjauspaneeli LCD-näytöllä.

Laskuri näyttää tarkkaan kuinka monta metriä huuhtelusuutin on matkannut viemärin sisällä. Tietoa voidaan käyttää hyväksi monella tavalla, esimerkiksi työn metriperusteisessa laskutuksessa tai tukoksen paikantamisessa. Laskuri on myös hyödyllinen pitkissä putkistoissa sekä vain osittain puhtaissa viemäreissä. Viemärikameran avulla tukos voidaan paikantaa tarkasti ja kaapelilaskurin avulla korkeapainehuuhtelijan huuhtelupää saadaan kohdistettua juuri sinne missä tukos sijaitsee.

Rioned_Riometer

Laskurin toiminta on täysin ohjelmistopohjainen, eikä huuhtelijan kaapeliin tule minkäänlaista laskuria. Riometer on hyvin tarkka ja virhemarginaali 100 metrin matkalla on vain 2 %. Laskurin voi nollata milloin tahansa, mikä on hyödyllistä jos korkeapainehuuhtelija on jouduttu sijoittamaan kauemmas viemärin sisäänmenosta. Riometer-laskuria käytetään eControl+ -ohjauspaneelin avulla.

Katso video eControl+ -ohjauspaneelin ominaisuuksista.

 

 

Tutustu myös näihin artikkeleihin:

Aiheet: LVI