Skip to content

Turvalaiteuutuudet esittelyssä FinnSecissä

FinnSec19_Mukana_messuilla_798x120

Joka toinen vuosi järjestettävä FinnSec 2019 -tapahtuma alkaa tällä viikolla. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2. - 3.10.2019. FinnSec on turvallisuusteknologian ja -palveluiden suurin tapahtuma, jossa jokaisen alan ammattilaisen kannattaa ehdottomasti käydä.

Uutuuslaitteet ensiesittelyssä osastollamme

Tällä kertaa esittelemme osastollamme 6d31(katso sijainti kartasta) kaksi uutta tuotettamme.

 

 

Pitagone turva-aidat on tarkoitettu turvaamaan ulkoalueita mahdolliselta ajoneuvohyökkäykseltä. Aitaan osuessaan ajoneuvo muuttuu ajokelvottomaksi eikä aiheuta vaaraa tapahtuma-alueella olijoille. Näiden aitojen etu perinteisiin betoniporsaisiin verrattuna on niiden helppo siirrettävyys. Aidan saa helposti pystytettyä ilman työkaluja ja suljettu väylä saadaan nopeasti avattua esimerkiksi hälytysajoneuvoja varten.

 

Machine Tool Security Pexraytech kannettava läpivalaisulaite

Toinen messuilla esiteltävä uutuustuote on suomalaisen Pexraytechin kannettava läpivalaisulaite. Sen avulla voidaan tarkastaa esimerkiksi auton eri osia kuten ovia ja renkaita. Läpivalaisulaite on kompakti kooltaan ja näin ollen helposti siirrettävissä paikasta toiseen.

 

Tule testaamaan laitteitamme

Uutuustuotteiden lisäksi osastollamme voit tutustua Ceian kahteen metallinilmaisinporttiin, käsimetallinilmaisimiin ja postin tarkastukseen tarkoitettuun metallinilmaisimeen sekä Smiths Detectionin läpivalaisulaitteeseen. Tervetuloa messuosastollemme, jossa turvalaiteasiantuntijamme ovat kertomassa laitteista lisää.

 

Rekisteröidy kävijäksi ennakkoon

Sisäänpääsy tapahtumaan on maksuton, mutta välttääksesi ruuhkan sisääntulossa, suosittelemme rekisteröitymään kävijäksi jo etukäteen. Samalla rekisteröitymisellä pääset myös muihin Messukeskuksessa samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin. Tee rekisteröityminen täällä >>

FinnSecissä on luvassa ajankohtaista ohjelmaa turvallisuusalan ammattilaisille. Katso täältä messuohjelma>>

 

Lue lisää: