Skip to content

Turvalaiteuutuudet herättivät kiinnostusta FinnSecissä

Joka toinen vuosi järjestettävät FinnSec-messut ovat nyt tämän vuoden osalta ohi. Helsingin Messukeskuksessa vieraili kahden päivän aikana 11 596 kävijää. Osa kävijöistä vieraili myös samaan aikaan järjestetyillä Kiinteistömessuilla.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia osastollamme vierailleita uusia ja vanhoja tuttavuuksia. Esittelimme osastollamme kaksi turvalaiteuutuutta ja oli hienoa nähdä, miten paljon kiinnostusta molemmat tuotteet herättivät. Myös turvalaitteiden vuokrauspalvelu sekä muut esittelyssä olleet turvatarkastuslaitteet kiinnostivat messuvieraita.

FinnSec 2019_Machine Tool Security Pexraytech 876

Pexraytechin kannettava läpivalaisulaite sopii esimerkiksi auton eri osien läpivalaisuun. Valittavana on kaksi eri kokoista paneelia, joista suuremmalla saa läpivalaistua isomman alueen yhdellä kertaa, mikä nopeuttaa tarkastusta. Pienempi paneeli on erityisen kätevä ahtaissa tarkastuskohteissa.

FinnSec 2019_Machine Tool Security Pitagone

Toinen messuilla esittelemämme uutuustuote oli Pitagonen turva-aita. Tuote on tehokas suoja ajoneuvolla tapahtuvia hyökkäyksiä vastaan. Aita on helppo kasata ja aitamoduulien renkaiden ansiosta aidan voi myös siirtää, jolloin suljettu väylä voidaan väliaikaisesti avata esim. hälytysajoneuvoja varten. Aitamoduuleista saa kasattua tarvittavan levyisen turva-aidan, jota voidaan käyttää myös epätasaisessa maastossa kuten nurmikentillä. Turva-aitoja on mahdollista myös vuokrata lyhytaikaista käyttöä varten.

FinnSec 2019_Machine Tool Security Pexraytech

Kuvassa Pexraytechin Samuel Krüger ja Sazan Rexhepi sekä Elise Kuorikoski ja Tytti Lötjönen Machine Tool Securitystä.

 

Lue lisää: