Skip to content

Turvalaitteiden vuokraus on nyt entistä helpompaa

Tiesitkö, että meiltä voi myös vuokrata turvalaitteita? Olemme apunasi kun järjestettävän tilaisuuden turvallisuustaso vaatii turvatarkastuslaitteita tai törmäysaitoja.

Turvalaitteita voi vuokrata tarpeen mukaan vain päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Metallinilmaisinporttien vuokrapaketteihin kuuluu laitteiden lisäksi myös niiden kuljetus, vakuutus, asennus ja purku sekä käyttökoulutus. 

Erilaisten tapahtumien turvallisuus vaatii erilaisia laitteita, koska tapahtumasta riippuen se, mitä etsitään voi vaihdella. Tämän vuoksi selkeytimme turvalaitevuokrausta luomalla erilaisiin tarpeisiin sopivia valmiita laitepaketteja.


Turvalaitevuokraus_MI2seminaarit ja konferenssit_ Machine Tool Security

MI2-turvalaitepaketti on räätälöity korkean turvatason konferenssien ja kokouksien tarpeisiin. Pakettiin kuuluu MI2-metallinilmaisinportti, jonka avulla tarkastettavilta henkilöiltä etsitään matka- ja älypuhelimia. MI2 havaitsee myös sammutetut puhelimet, joten se auttaa estämään näiden laitteiden pääsyn luottamuksellisiin kokouksiin.

Pakettiin sisältyy lisäksi käsimetallinilmaisin, jonka avulla voidaan nopeasti paikantaa hälytyksen antanut metalliesine.

 

Turvalaitevuokraus_LFA-massatapahtumat_ Machine Tool Security

Suurten yleisötapahtumien turvatarkastuksen on oltava nopeaa ja sujuvaa. Suuri yleisömäärä voidaan tarkastaa LFA-turvapakettiin kuuluvan LFA-metallinilmaisinportin avulla, joka on suunniteltu löytämään isoja tuhoaseita esim. räjähteitä, jotka sisältävät nauloja, ruuveja ja pultteja sekä isoja tuliaseita.

Turvatarkastus ei hidasta tapahtuma-alueelle menoa, koska yleisö kävelee portin läpi normaalia kävelynopeutta henkilökohtaiset tavarat kuten vyöt, kellot, matkapuhelimet, tabletit, takit, reput jne. mukanaan. 

Pakettiin kuuluvalla käsimetallinilmaisimella voidaan nopeasti jälkitarkastaa hälytyksen aiheuttaneet henkilöt.

 

Turvalaitevuokraus_PMD3 yleisotapahtumat_ Machine Tool Security

Konserttien ja muiden yleisötapahtumien turvatarkastuksissa keskitytään estämään aseiden ja muiden vaarallisten esineiden kuljettaminen tapahtuma-alueelle. PMD3-turvalaitepaketti on sopiva ratkaisu tähän tarpeeseen.

Pakettiin kuuluu käsimetallinilmaisimen lisäksi  PMD3-metallinilmaisinportti, jonka avulla voi tarkastaa isotkin henkilömäärät nopeasti. Metallinilmaisinportissa on useita eri turvallisuustasoja ja portti ohjelmoidaan asennuksen yhteydessä kuhunkin tapahtumaan sopivaksi.

 

Turvalaitevuokraus F11-turva-aitapaketti Machine Tool Security

F11-turva-aitapaketti on tarkoitettu ulkoalueiden suojaamiseen ajoneuvohyökkäyksiltä. F11-turva-aidat pysäyttävät tehokkaasti isonkin ajoneuvon. Testien mukaan aidat pysäyttävät jopa 48 km/h vauhtia ajavan 7,5 tonnin kuorma-auton. 

Turva-aitojen pystyttäminen on helppoa ja se onnistuu nopeasti yhdeltä henkilöltä ilman työkaluja. Pitagonen turva-aidoilla suljettu väylä saadaan nopeasti avattua esimerkiksi pelastusajoneuvoille toisin kuin perinteisiä betoniporsaita käytettäessä.

Vuokrapaketin turva-aidoilla voidaan rajata yhteensä 8,8 metrin levyinen alue. Lomittain pystytettyinä aitarivit eivät hidasta yleisön kulkua tapahtuma-alueella.

Pakettiin kuuluu 12 kappaletta F11-suoja-aitamoduulia kuljetuslaatikossa, kuljetus ja vakuutus. 

 

Ota yhteyttä:

Janne Hartikainen, myyntipäällikkö
045 773 10 173, etunimi.sukunimi@machinetool.fi

Elise Kuorikoski, myyntipäällikkö
044 517 6323, etunimi.sukunimi@machinetool.fi