Skip to content

Viemärikameroiden huolto vaatii ammattitaitoa

Meillä Machine Toolissa huolletaan joka päivä useita käytössä rikkoontuneita viemärikameroita. Ammattitaitoisen huoltomme käsissä laite saadaan nopeasti korjattua ja takaisin käyttökuntoon. Useimmiten huollettu laite on noudettavissa jo samana päivänä.

Viemärikamerahuoltomme kattaa koko maan

Täyttämällä huoltolomakkeen verkossa ja lähettämällä laitteen meille, saat laitteellesi samat huoltopalvelut kuin lähiseuduillakin. Muistathan laittaa pakettiin myös omat yhteystietosi sekä lyhyen kuvauksen ongelmasta.

Viemärikamerahuolto

Viemärikameran kaapelin korjaaminen vaatii tarkkuutta.

Kameramoduulin korjaus

Tässä korjataan kameramoduulia

Yleisimmin suoritettava huoltotoimenpide on kamerakaapelin korjaus. Vaikka viemärikamerat onkin tehty kestämään kovaa käyttöä, saattaa sen kaapeli joskus mennä poikki. Useimmiten kaapeli murtuu, kun sitä työnnetään liian usean mutkan läpi tai se on aikojen saatossa kulunut.

Hajonneet piirilevyt ja kosteusvauriot ovat melko yleisiä syitä viemärintarkastuslaitteiden epäkuntoon. Viemärikameroiden näytöt ja kamerapäät ovat myös tuttuja korjauskohteita huollolle. Näiden lisäksi myös muihin ongelmiin löytyy ratkaisu huoltopalvelustamme. Etunamme on huollon nopeus ja varaosien hyvä saatavuus.

Korjaamme etupäässä Ridgidin ja minCamin valmistamia laitteita ja olemme näiden laitevalmistajien hyväksymä virallinen huolto. Huollamme tapauskohtaisesti myös muiden edustamiemme valmistajien tuotteita. Huoltoon kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä voidaanko laitteesi huoltaa meillä.

 

Huolletut_viemärikamerat

Huoltoon tulleiden laitteiden kamerapäät puhdistetaan sekä enimmät pinnoitteet poistetaan jousesta ja sen sisältä ennen niiden luovuttamista omistajilleen.


Annamme huolletuille laitteille huoltotakuun

Korjaustyölle annamme puolen vuoden takuun, joka koskee korjattua vikaa tai komponenttia. Käyttämiemme varaosien takuuaika on vuosi.

 

 

Katso myös nämä:

Huollon yhteydenottolomake

Huollon yhteystiedot

Mitä kaikkea osaava huoltopalvelumme tekee

Vuokraa viemärikamera huollon ajaksi