Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Vuokraa viemärikamera huollon ajaksi

Ridgid-tarkastukameravuokraus

Mitä teet kun viemärintarkastuskamera hajoaa kesken keikan? Työt seisovat ja jokainen minuutti maksaa turhaan menetettynä työaikana. Asiakastakin harmittaa kun työt seisovat.

Kamerahuoltomme auttaa nopeasti

Tuo rikkoutunut laite meille huoltoon, niin pääset mahdollisimman nopeasti takaisin työsi pariin. Huoltopalvelumme hoitaa rikkoutuneet viemärikamerat ripeästi ja monissa tapauksissa laite on valmiina jo saman päivän aikana.

 

Voit vuokrata lainalaitteen huollon ajaksi

Entä jos tarvittavaa varaosaa joudutaan odottamaan pari päivää? Sekään ei ole enää ongelma, sillä meiltä saa nyt vuokrattua laadukkaan laitteen huollon ajaksi. Vuokrauksen hinta on edullinen ja veloitus on päiväkohtainen.  Voit napata vuokrakameran mukaasi samalla, kun jätät oman laitteesi huollettavaksi.

Täältä näet koko vuokralaitevalikoiman >

 

Laadukkaat vuokralaitteet

Vuokrakameramme ovat laadukkaita ammattilaitteita, joilla voit jatkaa työtäsi tehokkaasti. Vuokrattavana on Ridgidin kaksi laitemallia.

Ridgid SeeSnake microDrain on todella pienikokoinen ja videotarkastuslaitteisto, joka sopii läpimitaltaan 32 -75 mm putkien tarkastuksiin. microDrainissa työntökaapelin pituus on 20 metriä ja kamerapään halkaisija on 22 mm.

Toinen vuokralaitteistomme on pienikokoinen, mutta tehokas Ridgid SeeSnake Compact2, johon on yhdistetty CS6xPak-monitori. Compact2:lla voi tarkastaa Ø 40 - 150 mm putket. Kamerajärjestelmä sisältää 30 metrin joustavan työntökaapelin, 25 mm itsetasaavan kamerapään ja anturin.

 

Ota meihin yhteyttä kun laitteesi tarvitsee nopeaa huoltoa

Voit ottaa suoraan yhteyttä huoltoomme, kun laitteesi kaipaa korjaamista. Samalla saat arvion huollon kestosta ja tietoa vuokralaitteiden saatavuustilanteesta.

Huollon tavoitat osoitteesta huolto@machinetool.fi tai numerosta 040 768 5022.

Vuokralaitteen saat mukaasi samalla kun jätät oman tarkastuslaitteistosi korjattavaksi huoltopisteeseemme, joka sijaitsee osoitteessa Teerikukonkuja 4, 00700 Helsinki. Huolto- ja  palvelupisteemme ovat avoinna ma - pe 8 - 16. (Katso poikkeavat aukioloajat täältä)

 

 

 

Katso myös nämä:

Lue lisää tarkastuskameroiden vuokraamisesta
Viemärikameroiden huolto vaatii ammattitaitoa
Huoltopalvelun yhteystiedot
Mitä kaikkea osaava huoltopalvelumme tekee