Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy / Kummert-viemärikamerat

Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy suomalainen viisikymmentä työntekijää työllistävä ympäristöhuollon yritys. Yritys tekee mm. putkistojen kuvauksia, suurtehoimurointia sekä viemäreiden ja putkistojen avausta. Vaativiin töihin tarvitaan kunnon työvälineet, joten viemärikamerat Hurrikaanit on jo vuosia hankkinut Machine Toolilta.

Kuntotutkija Kim Lönnrot Hurrikaaneilta kertoo että hyvän tuotevalikoiman lisäksi he arvostavat Machine Toolilta saatavaa palvelua. "Aina joku vastaa puhelimeen ja asiat voi aina sanoa suoraan".

Myös Machine Toolin kamerahuollon palveluihin Lönnrot on ollut tyytyväinen. On tärkeää että laitteet saa nopeasti huollettua ja takaisin käyttöön. Myös toimipisteemme sijainti Malmilla on Tattarisuolla sijaitsevalle Hurrikaaneille kätevä. "Melkein samalla tontilla ollaan."

Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskusHurrikaanien Kim Lönnrot tekee Tapanilan urheilukeskuksen viemäreiden kuntotutkimusta

Tapanilan Urheilukeskuksen viemäreiden kuntotutkimukseen käytettiin Kummert Profi 3 -viemärikameraa, joka on ollut aktiivisessa käytössä jo 3 - 4 vuotta. Laite on kestänyt kovaa käyttöä jo sadoissa eri kohteissa. Hurrikaaneilla on käytössään myös Kummertin uudempi malli Profi 4, joka tuli markkinoille vuonna 2017. Molempien laitteiden käytettävyys ja tekniset ominaisuudet saavat kiitosta Lönnrotilta. Lisäksi käytöstä löytyy Kummertin CompactPlus ja minCam-viemärikameroita.

Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskus_Kummert3Kamerapään tehokkaat led-valot valaisevat tarkastettavan putkiston

Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskus_Kummert2Kummertin Profi 3 -tarkastuslaitteistolla kohteen putkistoista saadaan helposti 3D-kuva

Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskus_KummertKätevän kokoinen tarkastuslaitteisto kulkee helposti mukana työmaille

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.
Ota yhteyttä