Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy / Kummert-viemärikamerat

Jo vuosia Hurrikaanit on luottanut Machine Toolin myymiin viemärikameroihin. 

Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskus_Kummert

Asiantunteva palvelu, tavoitettavuus ja hyvä tuotevalikoima ovat olleet syitä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön

Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy on suomalainen viisikymmentä työntekijää työllistävä ympäristöhuollon yritys. Yritys tekee mm. putkistojen kuvauksia, suurtehoimurointia sekä viemäreiden ja putkistojen avausta. Vaativiin töihin tarvitaan kunnon työvälineet, joten viemärikamerat Hurrikaanit on jo vuosia hankkinut Machine Toolilta.

Kuntotutkija Kim Lönnrot Hurrikaaneilta kertoo että hyvän tuotevalikoiman lisäksi he arvostavat Machine Toolilta saatavaa palvelua. "Aina joku vastaa puhelimeen ja asiat voi aina sanoa suoraan".

Myös Machine Toolin kamerahuollon palveluihin Lönnrot on ollut tyytyväinen. On tärkeää että laitteet saa nopeasti huollettua ja takaisin käyttöön. Myös toimipisteemme sijainti Malmilla on Tattarisuolla sijaitsevalle Hurrikaaneille kätevä. "Melkein samalla tontilla ollaan."

Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskus

Hurrikaanien Kim Lönnrot tekee Tapanilan urheilukeskuksen viemäreiden kuntotutkimusta


Tapanilan Urheilukeskuksen viemäreiden kuntotutkimukseen käytettiin Kummert Profi 3 -viemärikameraa, joka on ollut aktiivisessa käytössä jo 3 - 4 vuotta. Laite on kestänyt kovaa käyttöä jo sadoissa eri kohteissa. Hurrikaaneilla on käytössään myös Kummertin uudempi malli Profi 4, joka tuli markkinoille vuonna 2017. Molempien laitteiden käytettävyys ja tekniset ominaisuudet saavat kiitosta Lönnrotilta. Lisäksi käytöstä löytyy Kummertin CompactPlus ja minCam-viemärikameroita.

Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskus_Kummert3

Kamerapään tehokkaat led-valot valaisevat tarkastettavan putkiston.


Hurrikaanit_Tapiolan urheilukeskus_Kummert2

Kummertin Profi 3 -tarkastuslaitteistolla kohteen putkistoista saadaan helposti 3D-kuva. Kätevän kokoinen tarkastuslaitteisto kulkee helposti mukana työmaille.

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.