Koulutukset

Machine Tool turvalaitekoulutus.jpg

TURVALAITTEIDEN KÄYTTÖKOULUTUS

Laiteasennuksiimme sisältyy aina huolellinen ja perinpohjainen, oman huoltoteknikkomme antama käyttökoulutus, jonka jälkeen osaat käyttää hankkimaasi laitetta oikein.

 

Yhteistyökumppanimme Suomen Turvaprojektit Oy

Käyttökoulutuksen lisäksi kokonaistoimitukseemme voi sisältyä myös läpivalaisulaitteen kuvantulkintakoulutus ja vastaavan johtajan säteilysuojelukoulutus. Näissä koulutuksissa teemme yhteistyötä Suomen johtavan turva-alan koulutusorganisaation, Suomen Turvaprojektit Oy:n kanssa.

Suomen Turvaprojektit Oy on liikenteen turvallisuusviraston Trafin ja Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymä koulutusorganisaatio. Yritys tarjoaa turvatarkastuksiin liittyvää koulutusta ja konsultointia. Asiakkaina ovat valtionhallinto ja yritykset sekä Suomessa että ulkomailla. Suomen Turvaprojektit Oy on kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n strateginen partneri sekä kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön ICAO:n listaama koulutustarjoaja.

LÄPIVALAISULAITTEEN KUVANTULKINTAKOULUTUS

Onnistuneeseen turvatarkastukseen tarvitaan laadukkaiden laitteiden lisäksi laitteiden käyttöön ja kuvantulkintaan hyvin koulutettu henkilöstö. Voit tilata kauttamme ammattitaitoista, Suomen Turvaprojektit Oy:n järjestemää kuvantulkintakoulutusta. Peruskoulutus kestää yhden päivän, muutaman viikon jälkeen on mahdollista järjestää puolen päivän lisäkoulutus käytön aikana heränneiden kysymysten läpikäyntiä varten.

Suosittelemme, että tilaat kuvantulkintakoulutuksen uuden läpivalaisulaitehankinnan yhteydessä ja/tai jos kuvantulkintahenkilöt ovat vaihtuneet tai tarvitaan muistin virkistämistä. Voimme tarvittaessa muokata peruskoulutuspakettia toiveidesi mukaan.

 

VASTAAVAN JOHTAJAN SÄTEILYSUOJELUKOULUTUS

Läpivalaisulaitteen käyttöön tarvitaan STUK:n turvallisuuslupa, joka on toimipaikkakohtainen. Luvan saamiseksi tulee yrityksen nimittää vastaava johtaja, jonka tulee olla suorittanut vastaavan johtajan säteilysuojelukoulutus. Voit tilata meiltä tämän kaksipäiväisen koulutuksen, jonka järjestää Suomen Turvaprojektit Oy.

 

Kysy lisää koulutuksista: myyntipäällikkö Elise Kuorikoski, 044 517 6323, etunimi.sukunimi@machinetool.fi

 

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.
Ota yhteyttä