PXR Alpha kannettava läpivalaisujärjestelmä

Pexraytech PXR Alpha -kannettava läpivalaisujärjestelmä

 

PXR Alpha 17 -paneeli

PXR Alpha 17 -paneeli on huipputarkka sensori, joka vastaa ammattilaisten tiukimpiinkin vaatimuksiin. Paneelin kompakti koko mahdollistaa sen käytön myös hyvin ahtaissa paikoissa.

Paneelin ensisijainen käyttötarkoitus on rikkomaton aineen tutkimus (NDT). Käyttökohteina mm. ilmailuteollisuus, puolustusteollisuus, hitsaussaumojen tarkastus, korroosiotutkimus sekä muu NDT-tarkastustoiminta.

 

PXR Alpha 25 -paneeli

PXR Alpha 25 -paneelin pieni pikselikoko takaa tarkan kuvan. Paneelin kahvan voi kiinnittää kahdelle sivulle, mikä mahdollistaa paneelin asettelun ahtaisiin paikkoihin. Paneeli on juuri sopivan kokoinen reppuun, jolloin koko järjestelmän saa tarvittaessa kannettua selässä.

Käyttökohteita: ilmailuteollisuus, puolustusteollisuus, hitsaussaumojen tarkastus, korroosiotutkimus sekä muu NDT-tarkastustoiminta. Turvallisuussektorilla paneeli on optimoitu erityisesti pomminraivaukseen.

 

PXR Alpha 36 -paneeli

PXR Alpha 36 paneelin suuri kuvausalue takaa nopean työnkulun kun tutkittava kohde on laaja. Paneeli on suunniteltu erityisesti turvallisuuskäyttöön, mutta se soveltuu hyvin myös korroosiokuvauksiin.

Käyttökohteita: turvallisuussektorilla tullin ja poliisin käyttöön sekä pomminpurkuun. Korroosiotutkimus sekä muu NDT-tarkastustoiminta.

 

PXR GEXR200 -säteilylähde

GEXR200 on akkutoiminen pulssaava säteilylähde, jonka maksimijännite on 150 kVp.

GEXR200 on tarkoitettu erityisesti turvallisuussovelluksiin, joissa nopeus ja laitteen helppo siirreltävyys on ratkaisevaa. Kevyt ja kompakti säteilylähde mahtuu kätevästi reppuun tai pieneen laukkuun.

Käyttökohteita: tullin ja poliisin käyttöön sekä pomminpurkuun.

 

PXR GEXRS3 -säteilylähde

PXR GEXRS3 on akkutoiminen pulssaava säteilylähde, jossa on jopa 270 kVp maksimijännite. GEXRS3 soveltuu käytetettäväksi kovaa läpäisyä vaativissa kohteissa.

Parhaimmillaan GEXRS3 on vaativissa turvasovelluksissa sekä korroosiotutkimuksissa. Käyttökohteita: turvallisuussektorilla tullin ja poliisin käyttöön sekä pomminpurkuun, korroosiotutkimukset sekä muu NDT- tarkastustoiminta.

 

PXR HUB -ohjausyksikkö

Ohjausyksikkö mahdollistaa koko PXR Alpha -järjestelmän ohjauksen PXR Software -ohjelmistolla.

PXR HUB yhdistetään PXR-säteilylähteisiin, mikä tekee kannettavan läpivalaisulaitteen asennuksesta helppoa ja nopeaa. PXR HUBia voi käyttää myös langattomasti WiFi-yhteydellä.

 

Lue lisää

 

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteista ja palveluista. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja tarjoavat kaipaamiasi ratkaisuja.

Ota yhteyttä
Otayhteyttä_ikoni