universal robots tsi solult

TSI-SOLUT

TSI-Solut ovat Suomen teollisuuden tarpeiden mukaan koottuja robottikokonaisuuksia – myös yrityksille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta automaatiosta. Käyttöönotto on helppoa eikä vaadi ohjelmointia – kuka tahansa osaa! Työntekijän työtaakan vähetessä TSI-solu maksaa itsensä alle vuodessa takaisin.

 

tsi konepalvelija

TSI-KONEPALVELIJA

TSI-Konepalvelija on Suomen metalliteollisuuden tarpeisiin koottu, vaihtelevaan tuotantoon suunniteltu robottikokonaisuus. TSI-Konepalvelija sopii koneille, jossa ihminen tekee ota-laita-työtä.

Lataa tuote-esittely >>
Lataa tekniset tiedot >>
tsi lavaaja

TSI-LAVAAJA

TSI-Lavaaja on Suomen pakkausteollisuuden tarpeisiin koottu robottikokonaisuus. Se vie tilaa vähemmän kuin kolme eurolavaa ja on helposti siirreltävissä pumppukärryllä. Monipuoliset tarttujavaihtoehdot mahdollistavat monen muotoisten pakkausten lavaamisen.

Lataa tuote-esittely >>
Lataa tekniset tiedot >>
tsi ruuvari

TSI-RUUVARI

TSI-Ruuvari on Suomen elektroniikkateollisuuden tarpeisiin koottu robottikokonaisuus. Robotin liikkeet perustuvat robotin opettamiseen käsin eikä aiempaa automaatio-osaamista ei tarvita.

Ruuvaus-työvaihe on robotin tekemänä aina samanlainen tuhansien toistojen jälkeen. Älykäs ruuvinväännin myös valvoo laatua ja reagoi virheisiin. TSI-Ruuvari on suunniteltu etenkin elektroniikkateollisuuden M1,5-M6 -ruuveille.

Lataa tuote-esittely >>
Lataa tekniset tiedot >>

KIINNOSTUITKO?

Haluatko tietää lisää tuotannon automatisoinnin mahdollisuuksista?
Ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme
miten saat tuotannon kasvamaan TSI-solujen avulla.

 

Ota yhteyttä
Machine Tool _ yhteistyörobotit 2