Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Palvelut nostolaitteille ja nostoapuvälineille

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja nostamisen tuotteille työsi keventämiseen.

Laadukkaat ja monipuoliset nostamisen ratkaisut parantavat merkittävästi tuotannon tehokkuutta sekä työturvallisuutta ja työergonomiaa. Panostamalla luotettaviin laitteisiin ja tuotteisiin vähennät erilaisia nostamisen riskejä ja varmistat nostolaitteille pitkän käyttöiän ja elinkaaren.

Machinetoolin sertifioitu palveluhenkilöstö varmistaa, että saat luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoa sekä teknistä tukipalvelua ostamillesi tuotteille.

nostaminen-palvelu-konsultointi

Konsultointi- ja suunnittelupalvelu

Varmistamme konsultointipalvelun avulla,​ että asiakas saa varmasti käyttöönsä ne tuotteet ja palvelut, joilla mahdollistetaan​ juuri oikeat, tehokkaat, työturvalliset ja ergonomiset nostamisen ratkaisut yrityksen toiminnan ​kehittämiseen ja tarpeisiin.

Parhaan ja toimivimman lopputuloksen aikaansaamiseksi konsultointi- ja suunnittelupalvelun​ toteutus tehdään hyvissä ajoin jo siinä vaiheessa, kun asiakas on vasta suunnittelemassa nostolaite​toteutusta uusille tuotanto- ja toimitiloille ja/tai muutoksia nykyisiin tiloihin. 

Konsultointipalvelun sisältö​

 • tutustuminen asiakkaan toimintaan ja tuotantotiloihin 
 • toiminnan nykytilan kehitystarpeet ja tavoitteet:
  - tuotantotapojen ja tuotantolinjojen tehostaminen sekä
    työergonomian kehittäminen

​Suunnittelupalvelu (esimerkkejä)​

 • varmistetaan kantavien rakenteiden kuormitettavuus asiakkaan toimitiloissa
 • tehdään mittaukset suunniteltavista nostolaitekokonaisuuksista (esim. nostinradat)​
 • selvitys asiakaskohtaisesti tarvittavista räätälöitävistä nostolaitteista lisävarusteineen (esim. erikoistarraimet)​

Varaa TEHOkartoitus

nostaminen-palvelu-asennus

Asennus- ja käyttöönottopalvelu​

Koulutetun ja sertifioidun Machinetool-palveluhenkilöstön avulla varmistamme, että asiakkaanamme saat toimittamillemme nostolaitteille laadukasta asennus- ja käyttöönottopalvelua.

Asennamme toimittamamme nostolaitteet ”avaimet käteen” -periaatteella ​– käyttöönottotarkastettuina käyttöönottoraporttien kanssa.​ Tarjoamme asiakkaillemme myös asennustyön yhteydessä toteutettavan käyttöönotto-​opastuksen, jolla mahdollistetaan
paras mahdollinen toiminnallinen tehokkuus, käytettävyys ja
työturvallisuus toimittamillemme laitteille.

​Nostolaiteasennuksen yhteydessä käyttöopastuksessa käydään​
läpi laitteen käytön kannalta oleelliset toiminnot ja ominaisuudet. Käyttöönotto-opastus voidaan antaa myös nostolaitteen asennuksen jälkeen erikseen sovittavana​ ajankohtana, jolloin kyseessä on erikseen veloitettava lisäpalvelu.

 

Ota yhteyttä asennuspalveluun

nostaminen-palvelu-huolto

Huolto- ja varaosapalvelut
sekä kokoonpanotyöt

Koulutetun ja valtuutetun huoltohenkilöstömme avulla varmistamme,​ että asiakkaamme saavat luotettavaa ja ammattitaitoista huoltopalvelua sekä teknistä tukipalvelua nosto- ja siirtolaitteille sekä ​nostoapuvälineille koko elinkaaren
ajan.

Nostolaitteiden ja nostoapuvälineiden vuosi- ja määräaikais-huoltojen lisäksi ​teemme nopeasti vipu- ja käsiketjutaljojen, levytarraimien sekä ketjuyhdistelmien huolto- ja muutostyöt.​ 

Huoltoarviota varten tarvitsemme seuraavat tiedot

 • nosto- tai siirtolaitteen merkki ja malli​
 • sarjanumero ja mahdollinen valmistusvuosi (jos tiedossa) ​

Myös kuva laitteen tyyppikilvestä auttaa meitä huoltotoimen-piteiden ​valmisteluissa.​

Hoidamme huolto- ja korjaustyöt nopeasti ja ammattitaidolla – ​käyttäen aina laitevalmistajien alkuperäisiä varaosia. ​
Teemme huollot ja korjaukset ammattitaitoisesti joko asiakkaan luona tai omissa huoltotiloissamme Malmilla, Helsingissä.​

 

Ota yhteyttä huolto- ja varaosapalveluun

nostaminen-palvelu-maaraaikaistarkastus

Määräaikaistarkastukset

 

Koulutettu ja sertifioitu huoltohenkilöstömme varmistaa, että asiakkaamme saavat lakisääteistä tarkastuspalvelua nosto- ja siirtolaitteille sekä nostoapuvälineille.

Nostolaitteiden, kuormankeventimien, nostopöytien, nostotarraimien ja nostoapuvälineiden monipuoliset tarkastukset hoidamme vankalla asiantuntemuksella.

Nostolaitteet ja nostoapuvälineet on tarkastettava säännöllisesti käyttöasetuksen 403/2008mukaisesti. Tarkastukset tulee tehdä vähintään kerran vuodessa.

Jokaiseen tarkastettuunnostolaitteeseen ja nostoapuvälineeseen teemme merkinnän vuosikohtaisella tarkastusvärillä. Suoritetuista tarkastuksista toimitamme asiakkaalle tarkastuspöytäkirjat ja tarkastuksetrekisteröidään Machinetoolin tietokantaan.

Varaa määräaikaistarkastus

Teemme myös nostolaitteiden määräaikaistarkastussopimuksia – kysy lisää!

Tarkastussopimuksella varmistetaan, että tarkastukset toteutetaan määräajoin -​ aina säännöllisesti ja ajallaan.

INDEVA-kuva ja loto

INDEVA-koekäyttöpalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta INDEVA-kuormankeventimen käyttökokeiluun määräajaksi (max. 2 viikkoa).

Koekäytön myötä asiakas saa parhaan ymmärryksen ja kokemuksen INDEVA-kuormankeventimen ominaisuuksista ja hyödyistä oman toimintansa tehostamiseksi.

INDEVA-koekäyttöpalvelussa veloitamme toteutuneet rahti-kustannukset (meno- ja paluurahti), jotka hyvitetään asiakkaalle Machinetoolin toimesta, kun asiakas tekee hankintasopimuksen INDEVA-laitteesta.

 

INDEVA-laitteet Suomen kartalla

Probst-kuva ja logo

PROBST-kivityölaitteiden vuokrapalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme lyhytaikaiseen vuokraukseen PROBST-kivityövälineitä, jotka mahdollistavat tehokkaan jaergonomisen työskentelyn kivi- ja viherrakentamisessa.

 

Vuokraa PROBST-kivityölaitteita

Ota yhteyttä palvelutiimiin

Ota meihin yhteyttä kun laitteesi on rikki tai tarvitsee vuositarkastusta. Hoidamme huolto- ja muutostyöt nopeasti ja ammattitaidolla käyttäen vain laitevalmistajien alkuperäisiä varaosia.

Otathan huollettavan laitteen tiedot valmiiksi esille ennen yhteydenottoa. Huoltoarviota varten on hyvä tietää laitteen merkki ja malli, sarjanumero sekä valmistusvuosi. Myös kuva laitekilvestä auttaa valmisteluissa suoritettaviin huoltotehtäviin.