Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Myynti- ja toimitusehdot

Noudatamme Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja TK Yleiset 2010, palveluiden yleisiä toimitusehtoja TK Palvelut 2010 sekä yleisiä takuuehtoja TK Kone- ja laitetakuut 2005, ellei ehdoista ole erikseen muuta sovittu.

Yhteystiedot
Aukioloaikamme on arkisin kello 8:00 - 16:00. Muina aikoina voit ottaa yhteyttä sähköpostitse; etunimi.sukunimi@machinetool.fi tai kotisivujemme www.machinetool.fi kautta.

Tarjoukset
Tuote- ja aluepäällikkömme selvittävät mielellään tarpeesi niin yksittäisten tuotteiden kuin suurten toimituskokonaisuuksien ja projektien osalta. Myös jälleenmyyjämme auttavat tarjouspyynnöissäsi.

Hinnat
Hintatiedot koskevat toimituksia varastostamme. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, toimitus- eikä pakkauskuluja. Nettoarvoltaan alle 200 euron toimituksista perimme pientoimituslisänä 20 euroa. Huoltolaskuissa veloitamme tarvikelisänä käyttämämme pesu- tai puhdistusaineet, öljyt tai rasvat.

Maksuehdot
Maksutapoina käyvät pankkikortit ja yleisimmät luottokortit. Tiliasiakkaille maksuehto on 14 päivää netto. Eri sopimuksen mukaan laskutus myös maksuerittäin ja rahoitussopimuksin. Viivästyskorko on 13 prosenttia.

Laskutustiedot
Laskutustiedot löydät täältä.

Toimitusehdot
EXW Helsinki Malmi, Incoterms 2020. Ennen tuotteen käyttöönottoa tarkista tuotteen virheettömyys.
Tee mahdolliset huomautukset kirjallisena kahdeksan vuorokauden kuluessa toimituspäivästä tuotteen myyjälle. Palvelun nopeuttamiseksi ilmoita lähetysasiakirjojen numerot ja viitteet ottaessasi yhteyttä.

Huolto
Huollamme maahantuomamme koneet ja laitteet. Ota yhteyttä huoltoomme huoltoajan sopimiseksi. Huollettavat laitteet tulee toimittaa meille rahti maksettuna ja varustettuna saatteella, josta ilmenee; huoltotyö, vika tai kuinka mahdollinen häiriö ilmenee ja mitä halutaan tehtäväksi sekä lisäksi lähettäjän laskutustiedot, tilausnumero, toimitusosoite ja yhteystiedot.

Takuu
Noudatamme tavarantoimittajiemme takuuehtoja. Takuutapauksissa ota välittömästi yhteyttä ensin huoltoomme, jossa määritellään kulloinkin sopiva toimintatapa ja aikataulu. Ostaja vastaa tavaran rahdista huoltoomme Helsinkiin Malmille, takuutapauksissa maksamme paluurahdin.

Tuotepalautukset
Sovithan tuotteiden palauttamisesta aina myyjän kanssa etukäteen. Tuotepalautuksen mukana on oltava täytetty palautuslomake. Tuotepalautus tulee toimittaa rahti maksettuna. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä alkuperäispakkauksessaan.

  • Jos palautuksen syynä on tekemämme virhe, hyvitämme tuotteen ostohinnan asiakkaalle.
  • Jos palautuksen syynä on muu kuin tekemämme virhe, hyvitämme tavaran ostohinnasta enintään 80 prosenttia.
  • Virheellisen tai rikkoutuneen tuotteen palautuksen yhteydessä on annettava selvitys tuotteen käytöstä, käyttöolosuhteista ja vian laadusta.
  • Pidätämme oikeuden tutkituttaa tuote valmistajalla ennen hyvitystä tai korjausta.

Kierrätys ja ympäristöasiat
Pakkausmateriaalien kierrätyksen hoidamme yhdessä Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n sekä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksen SELT ry:n/Elker Oy:n kanssa tekemiemme sopimusten mukaisesti.

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.