Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Huolto- ja varaosapalvelut

Säännöllinen huolto pidentää laitteesi käyttöikää ja tekee työskentelystä turvallista. Meiltä saat laitteellesi monipuoliset huoltopalvelut nopeasti ja vaivattomasti. Asiantunteva huoltotiimimme on laitevalmistajiemme valtuuttama ja suorittaa huolto- ja muutostöiden lisäksi asennukset. Kysy myös käyttöönottokoulutuksesta.

MAC-Huolto-logo

Huolto- ja varaosapalvelut

Tutustu ammattitaitoisen huoltotiimimme monipuolisiin palveluihin. Huollamme nostolaitteet, viemärikamerat ja turvatarkastuslaitteet sekä teemme nostolaitteiden muutostyöt. Olemme erikoistuneet myös nostoapuvälineiden huoltoon ja tarkastukseen.

Nostolaitehuolto

Lue lisää

Turvalaitehuolto

Lue lisää

Robotiikkahuolto

Lue lisää

Lähetä laitteesi huollettavaksi

Laitteesi huoltoon lähettäminen on helppoa. Täytä huoltolomake huolellisesti. Liitä lomake hyvin pakatun laitteen mukaan ja lähetä se meille osoitteeseen: Oy Machine Tool Co, Teerikukonkuja 4, 00700 Helsinki.

Siinä kaikki. Huollamme laitteesi kuntoon ja lähetämme sen nopeasti takaisin. Voit myös noutaa sen meiltä ja nauttia kupin kahvia. Takuukorjaus muualta ostetulle laitteelle onnistuu, kun liität mukaan myös kopion kuitista.

Lataa huoltolomake
image (2)

Hyödyt

Turvallisuus

Säännöllisesti suoritettu ennakoiva huolto parantaa käyttäjän ja työympäristön turvallisuutta

Pitempi käyttöikä

Maksimoi investointisi käyttöikä huoltopalvelumme suorittamalla säännöllisellä huollolla

Tuottavuus

Ennakoivalla huollolla vähennät laitteen rikkoutumisriskiä ja ehkäiset tuotannon katkoksia

Ammattitaito

Laitevalmistajan kouluttama ja valtuuttama huoltohenkilöstömme huoltaa ja korjaa laitteet ammattitaidolla

Huollon yhteystiedot

Otathan huollettavan laitteen tiedot valmiiksi esille ennen yhteydenottoa. Huoltoarviota varten on hyvä tietää laitteen merkki ja malli, sarjanumero ja valmistusvuosi. Myös kuva laitekilvestä auttaa huoltoamme.

Huoltokyselyt:
huolto(at)machinetool.fi
 
Varaosakyselyt:
varaosat(at)machinetool.fi
010 391 5121
 

Turvalaitehuollot:
vikailmoitus(at)machinetool.fi
020 1980 900

Jarmo Handolin

Huoltoinsinööri
010 391 5136
Turvalaitteet

Mikko Halonen

Huoltopäällikkö
010 391 5134

Niko Nevalainen

Myynnin tuki-insinööri
010 391 5116
Robotiikka

Rauli Saariokari

Huoltoteknikko
010 391 5135
Turvalaitteet

ROBOTIIKKA

Katso miten savonlinnalainen Konepaja Ket-Met Oy lisäsi tuotannon konetuntien määrää
ja alensi niiden kustannuksia yhteistyörobottien avulla.

Ket-Met Oy

Katso video
TURVALLISUUS

Helsinki-Vantaa on Finavian päälentoasema, jonne avattiin keväällä 2019 uusi turvatarkastusalue kaukolennoille tarkoitetun laajennusosan ytimeeen. Machine Tool toimitti laajennusosaan turvatarkastuksissa käytettävät metallinilmaisinportit ja kenkäanalysaattorit.

Finavia Oyj

Lue lisää
TURVALLISUUS

Lentorahdin tarkastamiseen liittyy paljon erilaisia turvamääräyksiä, joita lentorahtiyritysten tulee tarkoin noudattaa. Myös turvatarkastuksessa käytettävien laitteiden pitää olla määräysten mukaisia ja täyttää mm. asetetut suorituskykyvaatimukset.

Smiths Detectionin turvalaitteilla tarkastetaan lentorahtia ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mm. Finnair Cargo luottaa turvatarkastuksissaan Smiths Detectionin korkealuokkaisiin laitteisiin.

Finnair Cargo Oy

NOSTAMINEN

HB-Betoniteollisuus Oy on jyväskyläläinen betonituottaja, joka valmistaa erilaisia pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja sekä elementtiportaita. HB Betonilla on käytössään Probstin STAZ-SLC-kivilaattatarttuja, jonka avulla trukkikuski saa siirrettyä yhden tai useampia kivilaattakerroksia kerralla.

HB-Betoniteollisuus Oy

Lue lisää
NOSTAMINEN

John Deere Forestry Oy valmistaa metsäkoneita metsäteollisuuden tarpeisiin. Yritys hankki Joensuun tehtaalle Indevan pneumaattisen kuormankeventimen räätälöidyllä tarraimella.

John Deere Forestry Oy

Lue lisää
NOSTAMINEN

 

Karapaa Oy on maanrakennus- ja kivityöihin erikoistunut hyvinkääläinen yritys, joka toteutti Espoossa Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin edustan laatoitusurakan. Urakassa käytettiin Probstin valmistamaa Speedy VS-140/200 -alipainetarttujaa. Lue lisää kuinka alipainetarttuja nopeutti ja helpotti ison työmaan valmistumista.

Karapaa Oy

Lue lisää
NOSTAMINEN

Bronto Skylift, maailman johtava kuorma-autoalustaisten pelastus- ja palonsammutus-nostolavalaitteiden valmistaja, käyttää tuotannossaan kuutta säädettävää ja räätälöityä DELU LTS-60 paineilmasiirtoalustaa; kapasiteetti 60 000 kg.

Bronto Skylift Oy

NOSTAMINEN

Mäkelä Alu on alumiiniprofiilien puristamiseen ja pintakäsittelyyn keskittynyt yritys, joka nostaa alumiiniprofiileja kahdella kattokiinnitteisellä Indeva Liftronic -keventimellä; kapasiteetti 125 kg, ulottuma 3 m.

Mäkelä Alu Oy

NOSTAMINEN

Neljä merikontillista tavaraa, kahdeksan pystyttäjää, vuorokausi aikaa ja voilá: kahdeksan metriä korkea ja 21 metriä leveä sääsuoja on valmis. Lappeenrantalaisen KT-Shelter Oy:n kehittämä mobiili hangaari voidaan pystyttää nopeasti mihin tahansa ilman rakennustelineitä, koneita ja nostureita.

KT-Shelter Oy

Lue lisää
NOSTAMINEN

Promeco Group valmistaa vaativia mekaanisia ja sähköteknisiä järjestelmiä. Logistiikkakeskuksen lastauslaiturille on räätälöity EdmoLift TTH 6000 -nostopöytä; pöydän mitat 2000 x 7000 mm, kapasiteetti 5500 kg, nostoliike 1500 mm.

Promeco Group Oy

ROBOTIIKKA

Yhteistyörobotiikka on tuonut Mectalentin tuotantoon lisääntyneen kapasiteetin ohella myös helppoutta ja joustavuutta.

"Yhteistyörobotiikkaa voi lämpimästi suositella muillekin. Yhteistyörobottien käyttöliittymät on tehty helpoksi ja robotin käyttö on helppo sisäistää. Niinpä cobotin käytön oppii kuka vain!"

 

Mectalent

Lue lisää
ROBOTIIKKA

Meri- ja teollisuusputkistoja valmistava Ardor otti yhteistyörobotiikan roboloikan vuoden 2020 lopussa. 

"Yhteistyörobotiikan avulla hitsarit voivat keskittyä haastavampiin työtehtäviin, joissa ihminen voi tuottaa enemmän arvoa. Cobotti taas hitsaa väsymättömästi ja laadukkaasti yksinkertaisempia tuotteita päivästä toiseen. Teknologia ja ihminen täydentävät näin mahdollisimman tehokkaasti toistensa ominaisuuksia."

Ardor

Lue lisää
ROBOTIIKKA

Pentik valmistaa paljon vaihtuvia tuotteita piensarjatuotantona, jonka raskaita työvaiheita haluttiin automatisoida uhraamatta yrityksen vahvaa käsityöläisidentiteettiä.

Pentik on Universal Robots -cobottien tarjoaman tasaisen työnjäljen ansiosta parantanut tuotannon laatua ja nostanut työn tehokkuutta – jopa kymmenkertaisesti. Tämän lisäksi raskaat työvaiheet aikaisemmin suorittaneilla työntekijöillä on nyt enemmän aikaa keskittyä tuotteiden laadun tarkastukseen.

Tehtaan työntekijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyörobotiikkaan. Tämä on näkynyt positiivisesti myös Posion työilmapiirissä koko henkilökunnan kesken.

Pentik

Lue lisää