Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Kuukauden kone -videot

Katso kaikki kuukauden kone -sarjan nostolaitevideot. Haluatko kuulla jostain tuotteesta lisää? Ota rohkeasti yhteyttä ja kevennetään sinunkin työtäsi!

MAC-Nostaminen-logo

KUUKAUDEN KONE: Fezer VacuBoyMini VBM -alipainetarrain

 

 

Machine Toolin KUUKAUDEN KONE on tällä kertaa kätevä Fezer VacuBoyMini VBM -alipainetarrain. Tämä näppärä apuri nostaa tieltäsi jopa 500 kilon esteet. 

Alipainetarrain saatavana yhdellä tai useammalla imukupilla ja sillä voi käsitellä 2 000 x 1 000 mm kokoisia lavoja ja tynnyreitä. 

KUUKAUDEN KONE:  Nostolaitehuoltohenkilö

 

Ilman tätä laitetta moni työ jäisi tekemättä.

KUUKAUDEN KONE -sarja jatkuu yhdellä nostamisen tärkeimmällä laitteella: nostolaitehuoltohenkilöllä. Huollamme monipuolisesti erilaiset nostolaitteet ja näiden komponentit, nostoapuvälineiden vuosihuollot sekä muut tarvittavat huolto- ja muutostyöt.

KUUKAUDEN KONE:  Probst SPEEDY VS-140/200

 

Probst SPEEDY:n avulla hoidat viherrakentamisen kivinostot ammattimaisesti, tehokkaasti ja kevyesti. Kätevä kivinostin sopii lähes kaikille kiville ja betonielementeille, jopa huokoisille ja epätasaisille pinnoille.

KUUKAUDEN KONE: INDEVA Liftronic® Mobile 

 

INDEVA Liftronic® Mobile on haarukkavaunuun liitettävä kuormankevennin, jonka avulla siirrät raskaatkin taakat helposti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Liftronic Mobile kuormankevennin liikkuu sinne missä sitä tarvitaan. Kevennin tunnistaa ja tasapainottaa automaattisesti kuorman painon, jolloin nostamiseen ei tarvita ollenkaan voimankäyttöä.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää cobottien tarjoamista hyödyistä? Ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Markus Mattila

Tekninen myyjä
010 391 5143
Etelä- ja Länsi-Suomi

Reijo Virta

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5125
Etelä-Suomi

Sami Ahonen

Aluemyyntipäällikkö
010 391 5124
Keski- ja Länsi-Suomi

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.