Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Kuukauden kone -videot

Katso kaikki kuukauden kone -sarjan nostolaitevideot. Haluatko kuulla jostain tuotteesta lisää? Ota rohkeasti yhteyttä ja kevennetään sinunkin työtäsi!

MAC-Nostaminen-logo

KUUKAUDEN KONE:  Nostolaitehuoltohenkilö

 

Ilman tätä laitetta moni työ jäisi tekemättä.

KUUKAUDEN KONE -sarja jatkuu yhdellä nostamisen tärkeimmällä laitteella: nostolaitehuoltohenkilöllä. Huollamme monipuolisesti erilaiset nostolaitteet ja näiden komponentit, nostoapuvälineiden vuosihuollot sekä muut tarvittavat huolto- ja muutostyöt.

KUUKAUDEN KONE:  Probst SPEEDY VS-140/200

 

Probst SPEEDY:n avulla hoidat viherrakentamisen kivinostot ammattimaisesti, tehokkaasti ja kevyesti. Kätevä kivinostin sopii lähes kaikille kiville ja betonielementeille, jopa huokoisille ja epätasaisille pinnoille.

KUUKAUDEN KONE: INDEVA Liftronic® Mobile 

 

INDEVA Liftronic® Mobile on haarukkavaunuun liitettävä kuormankevennin, jonka avulla siirrät raskaatkin taakat helposti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Liftronic Mobile kuormankevennin liikkuu sinne missä sitä tarvitaan. Kevennin tunnistaa ja tasapainottaa automaattisesti kuorman painon, jolloin nostamiseen ei tarvita ollenkaan voimankäyttöä.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää cobottien tarjoamista hyödyistä? Ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Markus Mattila

Tekninen myyjä
010 391 5143

Markus Rekola

Indeva kevennin- ja nosturimyynti
0400 916 515

Virpi Rekola

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5126
Pohjois- ja Itä-Suomi

Reijo Virta

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5125
Etelä-Suomi

Jukka Vihtalahti

Myyntipäällikkö
010 391 5123

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.