ReferenssitLVI


Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

Jo vuosia Hurrikaanit on luottanut Machine Toolin myymiin viemärikameroihin. Asiantunteva palvelu, tavoitettavuus ja hyvä tuotevalikoima ovat olleet syitä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön. Machine Toolin viemärikamerahuolto auttaa pitämään Hurrikaanienkin laitteet käyttökunnossa. Lue lisää>>


NOSTOLAITTEET


HB-Betoni

HB-Betoniteollisuus Oy on jyväskyläläinen betonituottaja, joka valmistaa erilaisia pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja sekä elementtiportaita. HB Betonilla on käytössään Probstin STAZ-SLC-kivilaattatarttuja, jonka avulla trukkikuski saa siirrettyä yhden tai useampia kivilaattakerroksia kerralla. Lue lisää>>


John Deere Forestry Oy

John Deere Forestry Oy valmistaa metsäkoneita metsäteollisuuden tarpeisiin. Yritys hankki Joensuun tehtaalle Indevan pneumaattisen kuormankeventimen räätälöidyllä tarraimella. Lue lisää>>


Karapaa Oy

Karapaa Oy on maanrakennus- ja kivityöihin erikoistunut hyvinkääläinen yritys, joka toteutti Espoossa Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin edustan laatoitusurakan. Urakassa käytettiin Probstin valmistamaa Speedy VS-140/200 -alipainetarttujaa. Lue lisää kuinka alipainetarttuja nopeutti ja helpotti ison työmaan valmistumista.


Bronto Skylift Oy
Bronto Skylift, maailman johtava kuorma-autoalustaisten pelastus- ja palonsammutus-nostolavalaitteiden valmistaja, käyttää tuotannossaan kuutta säädettävää ja räätälöityä DELU LTS-60 paineilmasiirtoalustaa; kapasiteetti 60 000 kg.


Mäkelä Alu Oy
Mäkelä Alu on alumiiniprofiilien puristamiseen ja pintakäsittelyyn keskittynyt yritys, joka nostaa alumiiniprofiileja kahdella kattokiinnitteisellä Indeva Liftronic -keventimellä; kapasiteetti 125 kg, ulottuma 3 m.


KT-Shelter Oy
Neljä merikontillista tavaraa, kahdeksan pystyttäjää, vuorokausi aikaa ja voilá: kahdeksan metriä korkea ja 21 metriä leveä sääsuoja on valmis. Lappeenrantalaisen KT-Shelter Oy:n kehittämä mobiili hangaari voidaan pystyttää nopeasti mihin tahansa ilman rakennustelineitä, koneita ja nostureita.

– Kaikki tarvittava sähkötuotantovälineistä ankkurointiin tulee paikalle merikonteissa. Pystyttämiseen ei tarvita erikoisosaamista, ja se on myös turvallista, koska työ voidaan tehdä kokonaan ilman kiipeilyä, toimitusjohtaja Tommi Kasanen sanoo.

KT-Shelterin mobiili sääsuoja oli esillä Kuopiossa Suomen Ilmailuliiton Tour de Sky –lentonäytöksessä. Rissalassa lento-ohjelman lisäksi yleisöllä oli mahdollisuus tutustua mm. Ilmavoimien Hornet- ja Hawk -kalustoon sekä Maavoimien NH90-helikopteriin.

– Sääsuojamme on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä puolustusvoimien kanssa ja tällä hetkellä heillä on viisi suojaa aktiivisessa käytössä.

Joustavuutensa ja kestävyytensä ansiosta konsepti soveltuu erittäin hyvin hätätilanteisiin sekä kriisi- ja luonnonkatastrofialueille ihmisten ja tarvikkeiden suojaamiseen. Teollisuudelle se tarjoaa vahvarakenteisen sääsuojan esimerkiksi yllättäviin lisätilatarpeisiin. Suoja voidaan osastoida, eristää ja varustella tarpeen mukaan. Sille ei myöskään tarvitse rakennuslupaa.

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen tuote on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti. KT-Shelter on esitellyt sääsuojaansa mm. YK:lle.

Sääsuojien päätyovia käytetään Machine Toolin toimittamilla Yale RPE 10-6 sähkövinttureilla joiden kapasiteetti on 1 000 kg ja nostonopeus 6 m/min. Yksi suoja selviää neljällä vintturilla.

– Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Machine Toolin kanssa, ja olemme oikein tyytyväisiä saamaamme palveluun. Asenne on kohdillaan ja kysymyksiin saa vastauksen nopeasti, Tommi Kasanen sanoo.


Promeco Group Oy
Promeco Group valmistaa vaativia mekaanisia ja sähköteknisiä järjestelmiä. Logistiikkakeskuksen lastauslaiturille on räätälöity EdmoLift TTH 6000 -nostopöytä; pöydän mitat 2000 x 7000 mm, kapasiteetti 5500 kg, nostoliike 1500 mm.


TURVALAITTEET


Finavia Oyj
Helsinki-Vantaa on Finavian päälentoasema, jonne avattiin keväällä 2019 uusi turvatarkastusalue kaukolennoille tarkoitetun laajennusosan ytimeeen. Machine Tool toimitti laajennusosaan turvatarkastuksissa käytettävät metallinilmaisinportit ja kenkäanalysaattorit.
Lue lisää!


Finnair Cargo
Lentorahdin tarkastamiseen liittyy paljon erilaisia turvamääräyksiä, joita lentorahtiyritysten tulee tarkoin noudattaa. Myös turvatarkastuksessa käytettävien laitteiden pitää olla määräysten mukaisia ja täyttää mm. asetetut suorituskykyvaatimukset.

Smiths Detectionin turvalaitteilla tarkastetaan lentorahtia ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mm. Finnair Cargo luottaa turvatarkastuksissaan Smiths Detectionin korkealuokkaisiin laitteisiin.


Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.
Ota yhteyttä