Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Turvalaitteiden koulutukset

Machine Tool turvalaitekoulutus

TURVALAITTEIDEN KÄYTTÖKOULUTUS

Laiteasennuksiimme sisältyy aina huolellinen ja perinpohjainen, oman huoltoteknikkomme antama käyttökoulutus, jonka jälkeen osaat käyttää hankkimaasi laitetta oikein.

Yhteistyökumppanimme Suomen Turvaprojektit Oy

Käyttökoulutuksen lisäksi kokonaistoimitukseemme voi sisältyä myös läpivalaisulaitteen kuvantulkintakoulutus ja säteilyturvallisuusvastaavan säteilysuojelukoulutus. Näissä koulutuksissa teemme yhteistyötä Suomen johtavan turva-alan koulutusorganisaation, Suomen Turvaprojektit Oy:n kanssa.

Suomen Turvaprojektit Oy on liikenteen turvallisuusviraston Trafin ja Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymä koulutusorganisaatio. Yritys tarjoaa turvatarkastuksiin liittyvää koulutusta ja konsultointia. Asiakkaina ovat valtionhallinto ja yritykset sekä Suomessa että ulkomailla. Suomen Turvaprojektit Oy on kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n strateginen partneri sekä kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön ICAO:n listaama koulutustarjoaja.


LÄPIVALAISULAITTEEN KUVANTULKINTAKOULUTUS

Onnistuneeseen turvatarkastukseen tarvitaan laadukkaiden laitteiden lisäksi laitteiden käyttöön ja kuvantulkintaan hyvin koulutettu henkilöstö. Voit tilata kauttamme ammattitaitoista, Suomen Turvaprojektit Oy:n järjestemää kuvantulkintakoulutusta. Peruskoulutus kestää yhden päivän, muutaman viikon jälkeen on mahdollista järjestää puolen päivän lisäkoulutus käytön aikana heränneiden kysymysten läpikäyntiä varten.

Suosittelemme, että tilaat kuvantulkintakoulutuksen uuden läpivalaisulaitehankinnan yhteydessä ja/tai jos kuvantulkintahenkilöt ovat vaihtuneet tai tarvitaan muistin virkistämistä. Voimme tarvittaessa muokata peruskoulutuspakettia toiveidesi mukaan.


SÄTEILYTURVALLISUUSVASTAAVAN SÄTEILYSUOJELUKOULUTUS


Läpivalaisulaitteen käyttöön tarvitaan STUK:n turvallisuuslupa, joka on toimipaikkakohtainen. Yrityksessä tulee olla säteilyturvallisuusvastaava, jonka tulee olla suorittanut säteilyturvallisuusvastaavan säteilysuojelukoulutus. Voit tilata meiltä tämän kaksipäiväisen koulutuksen, jonka järjestää Suomen Turvaprojektit Oy.

 

 

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@machinetool.fi.

Janne Hartikainen

Myyntipäällikkö
010 391 5133
Turvalaitteet

Jaana Sinkkonen

Myyntijohtaja
010 391 5132
Turvalaitteet

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.