Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Yhteistyörobotiikka tehostaa prosessejasi

Joustava automaatio on nyt kaikkien yritysten ulottuvilla! Robotiikka parantaa tuottavuutta ja kilpailukykyä, oli kyse sitten konepalvelusta, kokoonpanosta, hitsaamisesta, materiaalin poistamisesta, viimeistelystä, laaduntarkistuksesta tai pakkaamisesta ja lavaamisesta.

Yhteistyörobotin avulla vapautat työntekijät fyysisesti kuormittavasta, toisteisesta työstä – mahdollistaen työvoiman käytön arvokkaampiin tehtäviin.

MAC-Robotiikka-logo
Konepalvelu
ROBOTIIKKAYhteistyörobotit

Konepalvelu

Cobotti nostaa koneiden – esimerkiksi CNC-jyrsimien tai ruiskuvalulaitteiden – käyttöastetta, tuotantotehokkuutta ja laatua. Nopean ohjelmoitavuutensa ansiosta tilaa säästävä yhteistyörobotti sopii myös pienen volyymin ja vaihtuvien tehtävien tuotantoon.
LUE LISÄÄ
Kokoonpano
ROBOTIIKKAYhteistyörobotit

Kokoonpano

Robotiikka lyhentää kokoonpanoaikaa, lisää tuotannon nopeutta, parantaa laatua sekä vähentää työperäisiä vammoja. Yhteistyörobotti voi esimerkiksi ruuvata, sijoittaa ja koota, sekä käsitellä muoveja, puuta, metalleja ja monia muita materiaaleja. Robotin tarkkuus on jopa +/- 0.03 mm eli 30 micronia – täydellinen ratkaisu pieniin toleransseihin ja nopeutta vaativiin kokoonpanoihin.
Lue lisää
Hitsaaminen
ROBOTIIKKAProsessityökalut

Hitsaaminen

Vähemmän jätettä ja enemmän tarkkuutta kaari-, tig-, laser-, mig-, ultraääni-, plasma- ja pistehitsaamiseen sekä juottamiseen! Yhteistyörobotti lisää tuotannollista joustavuutta sekä mahdollistaa entistäkin monipuolisten hitsaustöiden tekemisen.
Lue lisää
Materiaalin poisto
ROBOTIIKKAProsessityökalut

Materiaalin poisto

Oli kyse sitten jyrsimisestä, poraamisesta tai muusta materiaalin työstämisestä, yhteistyörobotilla voit tehostaa tuotantoasi ja vähentää jätettä. Lisäksi Universal Robotin e-sarjan coboteissa on sisäänrakennuttu voiman ja väännön tunnistus – työkalu sijoittuu ja työskentelee aina oikein.
Lue lisää
Viimeistely
ROBOTIIKKAProsessityökalut

Viimeistely

Kiillottaminen ja hiominen vaativat herkkää otetta. Se onnistuu myös robotilta, kunhan yhteistyörobotti pystyy tunnistamaan käyttämänsä voiman – jopa kaartuvilla ja epätasaisilla pinnoilla. Universal Robotin coboteissa tämä ominaisuus on vakiona.
Lue lisää
Laaduntarkastus
ROBOTIIKKAYhteistyörobotit

Laaduntarkastus

Robotti ei väsy vaan tekee herpaantumatta samaa, tarkkaan määriteltyä työtä tunnista ja päivästä toiseen. Plug and play -kameroita hyödyntävä yhteistyörobotti poimii vialliset tai spesifikaation ulkopuolella olevat osat pois prosessista.
Lue lisää
Pakkaaminen ja lavaaminen
ROBOTIIKKATarttujat ja tarttujavarusteet

Pakkaaminen ja lavaaminen

Cobotti laskee logistiikan kustannuksia ja helpottaa vaihtelevan tuotevalikoiman pakkaamista ja lähettämistä. Lisäksi se auttaa selviytymään esimerkiksi verkkokaupan kiirekausista. Monipuolisten tarttujien, konenäön ja koneoppimisen avulla yhteistyörobotti pystyy käsittelemään eri kokoisia ja muotoisia kappaleita vaihtelevissa ympäristöissä – myös tuotekoodin skannaus on vaivaton integroida.
Lue lisää

MAKSUTON TAPAAMINEN

Varaa palaveri myyjän kanssa!

Haluatko kuulla miten yhteistyörobotiikka sopii juuri sinun yrityksellesi? Varaa suoraan aika alueesi myyjän kalenterista – kerromme mielellämme lisää!

VARAA AIKA
202208_robokartta_uutiskirjekuva

Tyytyväisiä asiakkaitamme

YHTEISTYÖROBOTIIKKA

Cobotti kappaleenvaihdon automatisointiin

Katso videolta miten savonlinnalainen Konepaja Ket-Met Oy lisäsi tuotannon konetuntien määrää
ja alensi niiden kustannuksia yhteistyörobottien avulla!

Ket-Met Oy / UR cobotit tehokäytössä

Katso video

ROBOTIT SUOMEN KARTALLA

Joko naapurissasi on cobotti? Katso Robokartalta!

Robokartasta näet kaikki tehdyt Universal Robots -hankinnat ympäri Suomen. Joko kilpailijasi on ottanut roboloikan? Tarkista koko Suomen tilanne tilaamalla robokartta!

TILAA ROBOKARTTA
machinetool_robokartta_nosto

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.