Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Kuljetinjärjestelmät 

Kumppanillamme, DIMARK:illa, on pitkä kokemus kuljetinjärjestelmien toimittamisesta - vuodesta 1994 lukien.

Vuosikymmenien kokemus on osoittautunut takuuksi korkealaatuisista tuotteista ja palveluista, jotka räätälöidään aina yksilöllisesti asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Asiakkaille tarjottavat teknologiset ratkaisut täyttävät kansainvälisten standardien asettamat korkeat vaatimukset. 

Tuotteiden ja palvelujen turvana ovat hyvin toimivat toimitusketjut, joiden avulla pystymme takaamaan korkeimman mahdollisen laatutason asiakkaille.
Oikeiden materiaalien valinta tarkoittaa tuotteiden maksimaalista kestävyyttä; laitteiden luotettavaa ja helppoa huoltamista sekä ylläpitoa koko elinkaaren ajan.

DIMARK:illa on kattava tutkimus- ja kehitysosasto, jossa suoritetaan säännöllisiä käyttötestejä ja seurantaa laitteiden ja niihin liittyvien ohjelmistoratkaisujen toimivuudesta. Tämän seurauksena DIMARK ei ainoastaan päivitä järjestelmiään, vaan myös tuo markkinoille uusia ja entistä kehittyneempiä tuotteita ja ratkaisuja.
 

Tarjoamamme turvatekniikan ratkaisut palveluineen (esim. läpivalaisulaitteet) liitettyinä laadukkaisiin kuljetinratkaisuihin tarjoavat asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.


MAC-Turvallisuus-logo

Tyyppi

Tuotemerkki

Dimark_logo_grey

Lentokentät

Katso tuote
Dimark_logo_grey

Logistiikka- ja tuotanto-ympäristöt

Katso tuote

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.

Yhteyshenkilöt

Otathan meihin yhteyttä, niin kerromme lisää. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@machinetool.fi.

Janne Hartikainen

Myyntipäällikkö
010 391 5133
Turvalaitteet

Jaana Sinkkonen

Myyntijohtaja
010 391 5132
Turvalaitteet