Skip to content

Nostoapuvälineet, ketjut ja komponentit

Tutustu kattavaan valikoimaamme.

MAC-Nostaminen-logo

Levytarraimet

Saksalaisen Pfeiferin valikoimasta luotettavat levytarraimet pystynostoon, levyjen kääntöön ja vaakanostoihin. Ratakiskotarraimet, ruuvitarraimet, profiilitarraimet. Pewagin levytarraimet pystynostoon, vaakanostohiin, ruuvitarraimet, erikoistarraimet. Valikoimassa rosterileuat tai leuat koville aineille. Tarraimet herkille pinnoille. Meiltä saat nostoapuvälineisiin määräaikaistarkastukset, vuosihuollot ja varaosat.

Pfeifer tarraimet

Pewag tarraimet

Pfeiffer-levytarraimet

Nostomagneetit

Walmag BUX NEO -nostomagneetti sopii sekä levyille ja pyöreille materiaaleille. Kapasiteetit 150 – 2000 kg. Tarttuminen ei riko levyn pintaa. Magneettien käytöllä saavutetaan merkittävä ajansäästö ketjujen, liinojen ja tarraimien kiinnitykseen verrattuna.

Suurempaa nostokapasiteettia tarvittaessa löytyy mm. akkukäyttöisiä nostomagneetteja. Valikoimassa myös NEO HOT materiaaleille 180 asteeseen saakka. Meiltä saat magneettien alkuperäiset varaosat ja teemme vuositarkastukset.

Lue lisää
nostomagneetit-tuote

G10-luokka ketjut ja komponentit

Pewagin G10-luokan nostoketjut, nostolenkit, liitoslenkit, salpakoukut, varmuuskoukut, lyhennyskoukut. Voit ostaa komponentit erillisinä tai tilata valmiin ketjuyhdistelmän. Kapasiteetti määräytyy mm. nostotavasta, haarojen määrästä ja lämpötilasta.

Ketjut ja komponentit 6 mm – 32 mm. Valikoimassa myös komponentit haarukkaliitoksella. Saatavana CAD-kuvat. Kokoamme valmiit ketjuyhdistelmät tarpeesi mukaan. Vuositarkastukset ja alkuperäiset varaosat saat meiltä.

Lue lisää
Pewag-G10-nostoketjut

G12-luokka ketjut ja komponentit

Pewagin G12--luokalla on 50 % suurempi kapasiteetti kuin G8-luokalla, 20 % suurempi kapasiteetti kuin G10-luokalla, selvästi kevyempi samalla kapasiteetilla, helpompi käsiteltävyys, parempi kulutuskestävyys.

G12-luokan nostoketjut, nostolenkit, liitoslenkit, salpakoukut, varmuuskoukut, lyhennyskoukut. Voit ostaa komponentit erillisinä tai tilata valmiin ketjuyhdistelmän. Kapasiteetti määräytyy mm. nostotavasta, haarojen määrästä ja lämpötilasta. Ketjut ja komponentit 6 mm – 13 mm. Vuositarkastukset ja alkuperäiset varaosat saat meiltä.

Lue lisää
Pewag_G12

G6-luokka ketjut ja komponentit

Pewagin Winner Inox ruostumattomasta teräksestä valmistetut nostokettingit ja komponentit G6-luokkaa. Rosteriketjut ja komponentit soveltuvat korroosioalttiin ympäristön lisäksi myös korkeisiin lämpötiloihin: joissain olosuhteissa jopa + 700 °C. Valikoimassa nostoketjut, nostolenkit, salpakoukut, liitoslenkit, ketjun lyhentimet. Tilaa erilliset komponentit tai valmis ketjuyhdistelmä. Vuositarkastukset ja alkuperäiset varaosat saat meiltä.

Lue lisää
Pewag_G6

Nostosangat

Monipuolinen valikoima Pewagin G10-luokan nostosankoja, jotka kääntyvät 360°. Sankaa voidaan useimmissa malleissa kuormittaa täydellä kuormalla 180° alueella. Sanka pysyy halutussa asennossa patentoidun jousen avulla. Saatavilla myös pitkät pultit ja UNC-kierteet. Nostosangalla saat tukevan kiinnityspisteen ja turvallisen nostokohdan.

Pewag-nostoapuvälineet

Excel nostosilmukat, koukut ja komponentit

Pewag nostosangat

Sakkelit

Crosbyn sakkelit on taottu, karkaistu ja lämpökäsitelty. Niihin on merkitty selkeästi kapasiteetti, nostokulmat ja jäljitettävyysmerkinnät. Varmuuskerroin on 5:1. Testisertifikaatit ja CAD-kuvat saatavilla pyydettäessä. Myös sokalliset varmuussakkelit.

Lue lisää
Crosby-sakkelit-koukut-komponentit

Ota yhteyttä

Nostolaitemyynti

Markus Rekola

Nostolaiteasiantuntija
0400 916 515

Virpi Rekola

Aluepäällikkö
0400 351 420
Pohjois- ja Itä-Suomi

Reijo Virta

Aluepäällikkö
0500 423 284
Etelä-Suomi

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.