Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Nostoapuvälineet, ketjut ja komponentit

Tutustu kattavaan nostoapuvälinevalikoimaamme. Kaikki tarvittavat nostoketjuista sakkeleihin. Katso kaikki nostoapuvälineet!

MAC-Nostaminen-logo

G10-luokka ketjut ja komponentit

Pewagin G10-luokan nostoketjut, nostolenkit, liitoslenkit, salpakoukut, varmuuskoukut, lyhennyskoukut. Voit ostaa komponentit erillisinä tai tilata valmiin ketjuyhdistelmän. Kapasiteetti määräytyy mm. nostotavasta, haarojen määrästä ja lämpötilasta.

KATSO TUOTTEET
Pewag-G10-nostoketjut

G12-luokka ketjut ja komponentit

G12-luokan nostoketjut, nostolenkit, liitoslenkit, salpakoukut, varmuuskoukut, lyhennyskoukut. Pewagin G12--luokalla on 50 % suurempi kapasiteetti kuin G8-luokalla, 20 % suurempi kapasiteetti kuin G10-luokalla, selvästi kevyempi samalla kapasiteetilla, helpompi käsiteltävyys, parempi kulutuskestävyys.

KATSO TUOTTEET
Pewag_G12

G6-luokka ketjut ja komponentit

Pewagin Winner Inox ruostumattomasta teräksestä valmistetut nostokettingit ja komponentit G6-luokkaa. Rosteriketjut ja komponentit soveltuvat korroosioalttiin ympäristön lisäksi myös korkeisiin lämpötiloihin: joissain olosuhteissa jopa + 700 °C. Valikoimassa nostoketjut, nostolenkit, salpakoukut, liitoslenkit, ketjun lyhentimet. Tilaa erilliset komponentit tai valmis ketjuyhdistelmä. Vuositarkastukset ja alkuperäiset varaosat saat meiltä.

KATSO TUOTTEET
Pewag_G6

Nostosangat ja nostosilmukat

Monipuolinen valikoima Pewagin G10-luokan nostosankoja, jotka kääntyvät 360°. Sankaa voidaan useimmissa malleissa kuormittaa täydellä kuormalla 180° alueella. Sanka pysyy halutussa asennossa patentoidun jousen avulla. Saatavilla myös pitkät pultit ja UNC-kierteet. Nostosangalla saat tukevan kiinnityspisteen ja turvallisen nostokohdan.

KATSO TUOTTEET
Pewag nostosangat

Sakkelit

Crosbyn sakkelit on taottu, karkaistu ja lämpökäsitelty. Niihin on merkitty selkeästi kapasiteetti, nostokulmat ja jäljitettävyysmerkinnät. Varmuuskerroin on 5:1. Testisertifikaatit ja CAD-kuvat saatavilla pyydettäessä. Myös sokalliset varmuussakkelit.

KATSO TUOTTEET
Crosby-sakkelit-koukut-komponentit

Ota yhteyttä

Nostolaitemyynti

Markus Mattila

Tekninen myyjä
010 391 5143
Etelä- ja Länsi-Suomi

Reijo Virta

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5125
Etelä-Suomi

Jukka Vihtalahti

Myyntipäällikkö
010 391 5123

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.