Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Siirtovaunut ja käsikäyttöiset nostimet

Ammattikäyttöön tarkoitetut siirtovaunut ja käsikäyttöiset nostimet ketjutaljoille ja vipunostotaljoille. Saat meiltä kaikki SVERO- ja YALE-siirtovaunut, palkkitarraimet, nosto-, vipu- ja lompakkotaljat sekä käsivintturit. Tutustu kattavaan valikoimaamme!

 

 

MAC-Nostaminen-logo

SVERO ja YALE siirtovaunut

SVERO- ja YALE -siirtovaunut soveltuvat yleisimmille palkkityypeille. Siirtovaunun laippaväli säädetään kätevästi ruuviakselilla. SVERO-käsityöntövaunuja voidaan modifioida, kapasiteetit ovat 500 – 10 000 kg. YALE-mallien kapasiteetti on 500 – 5000 kg. Valikoimassamme on myös alumiininen siirtovaunu.

YALE-ketjusiirtovaunun käsiketjun mitta on 2,5 m ja SVERO-siirtovaunun käsiketjun mitta on 2,0 m, mutta näitä voidaan tarvittaessa muuttaa. SVERO-ketjusiirtovaunujen kapasiteetti on 500 – 10 000 kg, YALE-mallissa kapasiteetti aina 50000 kg saakka.

KATSO TUOTTEET
siirtovaunut-

SVERO Palkkitarraimet

Palkkitarraimet soveltuvat nostimien ripustukseen sekä teräspalkkien ja pylväiden vetoon, nostoon ja asennukseen. Palkkitarrain voidaan kiinnittää kaikkiin I-palkkeihin helposti ja nopeasti. Svero-palkkitarraimien kapasiteetit 1 000 kg - 5 000 kg.

Sveron Heavy Duty -palkkitarrainten kapasiteetit 500 - 10 000 kg. Tuote sopii sekä nosto- että vetokäyttöön ja sen mukana on nostosakkeli. Palkkitarrainta voidaan käyttää myös 15º kulmassa.

KATSO TUOTTEET
Svero-palkkitarraimet

SVERO Smart Hoist - ketjunostin integroituna siirtovaunuun

Patentoitu SVERO Smart Hoist on integroitu ketjutalja + siirtovaunu -yhdistelmä, joka painaa vain 10,1 kg. Se on täysin ainutlaatuinen tekninen kokonaisuus, sillä sen rakennuskorkeus on erittäin matala - vain 150 mm. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi ahtaissa tiloissa, esimerkiksi tuulivoimaloiden huoltotöissä, ja sen voi helposti asentaa ja purkaa yksi henkilö. Lisäksi SVERO Smart Hoist on helppo kuljettaa sen keveyden ansiosta.                                                                                                                                                                                                                                                                                        

KATSO TUOTTEET
Kuva1-3

SVERO ja YALE käsiketjutaljat

Sveron käsiketjutaljan kapasiteetit ovat 250 – 10 000 kg. Yalelift-käsiketjutaljaa voi käyttää mistä suunnasta tahansa, koska käsiketjupesä pyörii 360 astetta. Kapasiteetit 500 – 20 000 kg.

Yalen laajasta nostotaljamallistosta löydät korroosiosuojatut mallit sekä mataliin tiloihin sopivat nostimet integroiduilla siirtovaunuilla Vakionostokorkeus on 3 m, mutta tarvittaessa ketjun saa pidempänä.

Meiltä saat nostotaljoihin määräaikaistarkastukset, vuosihuollot ja varaosat.

KATSO TUOTTEET
Svero_kasiketjutalja_1

Viputaljat

Sveron kevyet viputaljat sopivat nostamiseen ja vetämiseen. Lyhyt käyttökahva mahdollistaa työskentelyn kaikista suunnista ahtaissakin tiloissa. Suurin kapasiteetti 9000 kg. Sveron ylikuormasuojalla oleva malli parantaa työturvallisuutta. Yalen alumiininen viputalja AL sopii korroosioalttiisiin olosuhteisiin. Kapasiteetit 750 – 3000 kg. Pienikokoiset ja kevyt viputaljat YaleHandy ja Vitali KX sopivat keikkakäyttöön.

Viputaljojen vakionostokorkeus on 3 metriä, mutta tarvittaessa toimitamme taljat nopeasti myös pidemmillä ketjuilla. Meiltä saat viputaljoihin määräaikaistarkastukset, vuosihuollot ja varaosat.

 

KATSO TUOTTEET
viputaljat-

SVERO ja Habegger lompakkotaljat

Vaijeritaljat on tarkoitettu kuormien nostamiseen, laskemiseen ja vetämiseen. Habegger HIT-lompakkotaljat ovat korkealaatuisia ja sopivat vaativimpiinkin käyttöympäristöihin. Meiltä saat myös alkuperäiset vaijerit ja varaosat!

KATSO TUOTTEET
Lompakkotalja

Käsivintturit

Haacon-käsivintturit on suunniteltu sekä nostoon että vetoon. Automaattinen jarru toimii kun laitteen kahvaa ei käännetä. Valikoimassa on mallit seinäkiinnityksellä ja jalustalla. Huchez-käsivintturit edustavat käsivinttureiden raskasta sarjaa. Molemmissa malleissa on automaattinen kuormajarru kahdella kitkalevyllä. Kahvan pituutta voi säätää sopivan kelausnopeuden löytämiseksi. Vinttureissa on vapaakelaus, joka toimii kun taakka ei ole päällä. Muista tilata myös vaijeri!

KATSO TUOTTEET
kasivintturit-tuote-

Testipenkki

Yalen hydraulinen testipenkki soveltuu viputaljojen, käsiketjutaljojen, vaijerinostimien ja muiden nostolaitteiden testaamiseen korjauksen, tarkistuksen tai huollon jälkeen. Kapasiteetti on 12 t. Testattava nostolaite kiinnitetään ylä- ja alasakkelin väliin. Ketju kiristetään hydraulisylinterin hydrauliöljynpainetta vastaan. Käytetty voima voidaan lukea painemittarista.

KATSO TUOTE
testipenkki-yale

Ota yhteyttä

Nostolaitemyynti

Markus Mattila

Tekninen myyjä
010 391 5143
Etelä- ja Länsi-Suomi

Reijo Virta

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5125
Etelä-Suomi

Jukka Vihtalahti

Myyntipäällikkö
010 391 5123

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.