Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Siirtovaunut ja käsikäyttöiset nostimet

Tutustu kattavaan valikoimaamme.

MAC-Nostaminen-logo

Siirtovaunut

Sveron ja Yalen siirtovaunut sopivat yleisimmille palkkityypeille. Laippaväli säädetään kätevästi ruuviakselilla. Ne sopivat yleisimmille palkkityypeille. Sveron käsityöntövaunuja voidaan modifioida, kapasiteetit ovat 500 – 10 000 kg. Yalen mallit 500 – 5000 kg. Valikoimassa myös alumiininen siirtovaunu.

Yalen ketjusiirtovaunut ovat 2,5 m 2,5 m ja Sveron käsiketjun mitta on 2 m, mutta se voidaan tarvittaessa muuttaa. Sveron ketjusiirtovaunujen kapasiteetti 500 – 10 000 kg, Yalen mallissa kapasiteetti aina 50 tonniin saakka.

Svero-siirtovaunut

Yale-siirtovaunut

siirtovaunut-

Palkkitarraimet

Palkkitarraimet soveltuvat nostimien ripustukseen sekä teräspalkkien ja pylväiden vetoon, nostoon ja asennukseen. Palkkitarrain voidaan kiinnittää kaikkiin I-palkkeihin helposti ja nopeasti. Svero-palkkitarraimien kapasiteetit 1 000 kg - 5 000 kg.

Sveron Heavy Duty -palkkitarrainten kapasiteetit 500 - 10 000 kg. Tuote sopii sekä nosto- että vetokäyttöön ja sen mukana on nostosakkeli. Palkkitarrainta voidaan käyttää myös 15º kulmassa.

Lue lisää
Svero-palkkitarraimet

Nostotaljat

Sveron käsiketjutaljan kapasiteetit ovat 250 – 10 000 kg. Yalelift-käsiketjutaljaa voi käyttää mistä suunnasta tahansa, koska käsiketjupesä pyörii 360 astetta. Kapasiteetit 500 – 20 000 kg.

Yalen laajasta nostotaljamallistosta löydät korroosiosuojatut mallit sekä mataliin tiloihin sopivat nostimet integroiduilla siirtovaunuilla Vakionostokorkeus on 3 m, mutta tarvittaessa ketjun saa pidempänä.

Meiltä saat nostotaljoihin määräaikaistarkastukset, vuosihuollot ja varaosat.

Svero käsiketjutaljat

Yalelift 360 käsiketjutaljat

Svero_kasiketjutalja_1

Viputaljat

Sveron kevyet viputaljat sopivat nostamiseen ja vetämiseen. Lyhyt käyttökahva mahdollistaa työskentelyn kaikista suunnista ahtaissakin tiloissa. Suurin kapasiteetti 9000 kg. Sveron ylikuormasuojalla oleva malli parantaa työturvallisuutta. Yalen alumiininen viputalja AL sopii korroosioalttiisiin olosuhteisiin. Kapasiteetit 750 – 3000 kg. Pienikokoiset ja kevyt viputaljat YaleHandy ja Vitali KX sopivat keikkakäyttöön.

Viputaljojen vakionostokorkeus on 3 metriä, mutta tarvittaessa toimitamme taljat nopeasti myös pidemmillä ketjuilla. Meiltä saat viputaljoihin määräaikaistarkastukset, vuosihuollot ja varaosat.

Yale-viputaljat

YaleHandyYale-viputaljat

Svero-siirtovaunut

 

viputaljat-

Lompakkotaljat

Vaijeritaljat on tarkoitettu kuormien nostamiseen, laskemiseen ja vetämiseen. Habegger HIT-lompakkotaljat ovat korkealaatuisia ja sopivat vaativimpiinkin käyttöympäristöihin. Meiltä saat myös alkuperäiset vaijerit ja varaosat!

Lue lisää
Lompakkotalja

Käsivintturit

Haacon-käsivintturit on suunniteltu sekä nostoon että vetoon. Automaattinen jarru toimii kun laitteen kahvaa ei käännetä. Valikoimassa on mallit seinäkiinnityksellä ja jalustalla. Huchez-käsivintturit edustavat käsivinttureiden raskasta sarjaa. Molemmissa malleissa on automaattinen kuormajarru kahdella kitkalevyllä. Kahvan pituutta voi säätää sopivan kelausnopeuden löytämiseksi. Vinttureissa on vapaakelaus, joka toimii kun taakka ei ole päällä. Muista tilata myös vaijeri!

Haacon käsivintturit

Huchez käsivintturi

kasivintturit-tuote-

Testipenkki

Yalen hydraulinen testipenkki soveltuu viputaljojen, käsiketjutaljojen, vaijerinostimien ja muiden nostolaitteiden testaamiseen korjauksen, tarkistuksen tai huollon jälkeen. Kapasiteetti on 12 t. Testattava nostolaite kiinnitetään ylä- ja alasakkelin väliin. Ketju kiristetään hydraulisylinterin hydrauliöljynpainetta vastaan. Käytetty voima voidaan lukea painemittarista.

Lue lisää
testipenkki-yale

Ota yhteyttä

Nostolaitemyynti

Markus Rekola

Indeva kevennin- ja nosturimyynti
0400 916 515

Virpi Rekola

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5126
Pohjois- ja Itä-Suomi

Reijo Virta

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5125
Etelä-Suomi

Jukka Vihtalahti

Myyntipäällikkö
010 391 5123

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.