Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Tunkit, hydraulisylinterit ja nostotyynyt 

Tutustu kattavaan valikoimaamme.

MAC-Nostaminen-logo

Mekaaniset tunkit

Holmatron mekaanisen tunkin kapasiteetit 10 -50 tonnia. Tunkkia voi käyttää missä asennossa tahansa, toimii myös veden alla.

Sveron ja Haaconin mekaanisten tunkkien kapasiteetit 1500 – 10 000 kg. Tunkkia voidaan käyttää sekä kynneltä että päältä. Suuren alustalevyn ansiosta laite on erittäin vakaa. Itselukkiutuva turvakampi pitää taakan missä asennossa tahansa. Haaconin mekaaninen tunkki joko turva- tai räikkäkammella.

Holmatro tunkit

Sveron tunkit

Haaconin tunkit

Holmatro JJ 5013

Hydrauliset tunkit

Sveron monipuolisella hydraulisella kynsitunkilla voi nostaa jo päältä tai kynneltä. Tunkkia voi käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Lisäksi 360 astetta pyörivä runko mahdollistaa työskentelyn ahtaissakin paikoissa. Tunkkien varoventtiili suojaa ylikuormalta. Laskunopeus on säädettävissä. Kapasiteetit 5 000 - 25 000 kg.

Lue lisää
Svero-hydraulitunkki

Hydraulisylinterit ja pumput

Holmatron valmistamat monitoimisylinterit, alumiinisylinterit ja matalarakenteiset hydraulisylinterit kattavat laajan valikoiman eri kapasiteetteja ja iskunpituuksia. Monitoimisylintereissä on reiät asennusta varten ja kauluksessa kierteet. Alumiinisylinterit ovat yli 50% kevyempiä kuin teräskuoriset sylinterit. Kevyet sylinterit ovat helpompia käsitellä, mikä on tärkeää työergonomian kannalta. Matalarakenteiset ja lyhytiskuiset sylinterit soveltuvat parhaiten kohteisiin, joissa tilan puute rajoittaa käytettävän sylinterin rakennekorkeuden.

Holmatron valmistamat 2-vaiheiset käsi-, sähkö- ja paineilmatoimiset hydraulipumput. Käyttöpaine 720 bar. Lisävarusteina erilaiset jakotukit, liittimet ja painemittarit.

Lue lisää
Holmatro-monitoimisylinterit

Paineilmasiirtoalustat

Paineilmasiirtoalusta soveltuu erinomaisesti raskaisiin siirtoihin, joihin on vaikea järjestää yläpuolista nostoa. Alhaalta päin nostaminen on erittäin turvallista ilmatyynyjen avulla. Saksalaisen valmistajan Delun valikoimasta löytyy valmiita ratkaisuja painavien kappaleiden kevyeen siirtoon.

Lue lisää
Delu-painesiirtoalustat

Yhteyshenkilöt

NOSTAMINEN

Markus Rekola

Indeva kevennin- ja nosturimyynti
0400 916 515

Virpi Rekola

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5126
Pohjois- ja Itä-Suomi

Reijo Virta

Nosto- ja siirtolaitemyynti
010 391 5125
Etelä-Suomi

Jukka Vihtalahti

Myyntipäällikkö
010 391 5123

Tarvitsetko apua?

Voit aina olla yhteydessä meihin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.