Indeva-kuormankevennin

Indevan Liftronic -elektroninen kuormankevennin

Kuormankevennin sopii lukuisiin käsin tehtäviin nostoihin ja materiaalinkäsittelyn sovelluksiin.

Työntekijät voivat siirtää taakan ilman voimankäyttöä ja liikuttaa sitä mihin tahansa suuntaan helposti, tarkasti ja turvallisesti.

Liftronic Air -laitteissa yhdistyvät perinteisten pneumaattisten keventimien voima ja elektronisten keventimien äly. Nostovoima luodaan paineilmalla, mutta sitä kontrolloidaan elektronisesti. Kapasiteetit 80 - 320 kg. Mallit: R (kisko), C (pylväs) ja S (katto).

Keventimellä voidaan ennaltaehkäistä työntekijöiden tapaturmia sekä parantaa työergonomiaa ja siten vähentää sairauspoissaoloja.

Keventimen pystyliikettä ohjataan sensorikahvalla ylös-alas. Kahvayksikössä on kuormantunnistin, joka punnitsee ja keventää kuorman automaattisesti. Irrotettaessa ote kahvasta, jää kuorma riippumaan tähän korkeuteen. Uusittu kosketusnäytöllä varustettu sensorikahva on selkeä ja helppokäyttöinen.

Syöttöjännitteen (230 V / 50 Hz) katketessa kuormajarru lukitsee kuorman. Putoamisvaaraa ei ole. Vakiona nostokoukku 16 mm sylinteri / pulttiliitoksella. Saatavana myös pikaliitosadapteri erilaisten kahvojen ja tarraimien kiinnitystä varten.

Ostaessasi laitteen Machine Toolilta, saat sille kattavan huolto- ja varaosapalvelun.

Lue lisää

Video

Pyydä alustava tarjous

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteista ja palveluista. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja tarjoavat kaipaamiasi ratkaisuja.

Ota yhteyttä
Otayhteyttä_ikoni