Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Karapaa Oy / Probst Speedy VS-140/200 -alipainetarttuja

Nopeutta ja tehokkuutta laatoitukseen

TapiolaGarden_kivityömaa2018_2

Karapaa Oy on maanrakennus- ja kivityöihin erikoistunut hyvinkääläinen yritys, joka toteutti Espoossa Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin edustan laatoitusurakan.

Laatoitettavan alueen pinta-ala oli 3 500 m2, mikä tarkoittaa yli 7 000 kivilaatan paikalleen latomista. Jokainen laatta painoi noin 110 kiloa ja oli kooltaan 70 x 70 x 10 cm. Näin ison urakan kanssa hyvät työvälineet ovat ehdottoman tärkeitä ja Karapaan Jukka-Pekka Paasi päätyi saksalaisen Probstin Speedy VS-140/200 -alipainetarttujaan. Yrityksellä on ollut jo aiempia hyviä kokemuksia Probstin reunakivisaksista, kivinostimista ja kivikärryistä, joten laattojen käsittelyyn haettiin alipainetarttujaa nimenomaan Probstilta.

"Probst on ainoa valmistaja, joka tekee kunnon työkaluja näihin hommiin", toteaa Antti-Jussi Paasi.

TapiolaGarden_kivityömaa2018_3

Oikeilla työkaluilla laatoitus voitiin toteuttaa huomattavasti nopemmin ja ergonomisemmin.


Alipainetarttuja nopeutti työtä niin valtavasti, että huippuvauhdissa valmista laatoitusta syntyi huikeat 55 m2 tunnissa. Työn nopeuttamisen lisäksi tuote parantaa työskentelyn ergonomiaa, koska kone hoitaa varsinaisen nostamisen ja työntekijöiden tehtäväksi jää vain kaivurin ohjaus ja laatan asemoiminen paikalleen. Speedyn etuna on se, että se tarttuu huokoisiinkin kivilaattoihin, eikä kivipinnan kosteus tai pieni roskaisuus ole vaikuttanut imutehon pitävyyteen käytössä. Alipainetarttujan käyttäjät kehuvat laitteen helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä työmaaolosuhteissa.

TapiolaGarden_kivityömaa2018

 

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.