Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

KT-Shelter Oy

KT-Shelterin maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen sääsuojan päätyovia käytetään Machine Toolin toimittamilla Yale RPE 10-6 sähkövinttureilla.

KT-Shelter luottaa Yalen laadukkaisiin vinttureihin  

Neljä merikontillista tavaraa, kahdeksan pystyttäjää, vuorokausi aikaa ja voilá: kahdeksan metriä korkea ja 21 metriä leveä sääsuoja on valmis. Lappeenrantalaisen KT-Shelter Oy:n kehittämä mobiili hangaari voidaan pystyttää nopeasti mihin tahansa ilman rakennustelineitä, koneita ja nostureita.

– Kaikki tarvittava sähkötuotantovälineistä ankkurointiin tulee paikalle merikonteissa. Pystyttämiseen ei tarvita erikoisosaamista, ja se on myös turvallista, koska työ voidaan tehdä kokonaan ilman kiipeilyä, toimitusjohtaja Tommi Kasanen sanoo.

KT-Shelterin mobiili sääsuoja oli esillä Kuopiossa Suomen Ilmailuliiton Tour de Sky –lentonäytöksessä. Rissalassa lento-ohjelman lisäksi yleisöllä oli mahdollisuus tutustua mm. Ilmavoimien Hornet- ja Hawk -kalustoon sekä Maavoimien NH90-helikopteriin.

– Sääsuojamme on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä puolustusvoimien kanssa ja tällä hetkellä heillä on viisi suojaa aktiivisessa käytössä.

Joustavuutensa ja kestävyytensä ansiosta konsepti soveltuu erittäin hyvin hätätilanteisiin sekä kriisi- ja luonnonkatastrofialueille ihmisten ja tarvikkeiden suojaamiseen. Teollisuudelle se tarjoaa vahvarakenteisen sääsuojan esimerkiksi yllättäviin lisätilatarpeisiin. Suoja voidaan osastoida, eristää ja varustella tarpeen mukaan. Sille ei myöskään tarvitse rakennuslupaa.

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen tuote on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti. KT-Shelter on esitellyt sääsuojaansa mm. YK:lle.

Sääsuojien päätyovia käytetään Machine Toolin toimittamilla Yale RPE 10-6 sähkövinttureilla joiden kapasiteetti on 1 000 kg ja nostonopeus 6 m/min. Yksi suoja selviää neljällä vintturilla.

- Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Machine Toolin kanssa, ja olemme oikein tyytyväisiä saamaamme palveluun. Asenne on kohdillaan ja kysymyksiin saa vastauksen nopeasti, Tommi Kasanen sanoo.

Tarvitsetko apuamme?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja saat meiltä kaipaamasi ratkaisut.