Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Taitaja2017 Helsinki -tapahtuma

Taitaja_2017.jpg

Machine Tool on mukana Taitaja2017 Helsinki -tapahtumassa 15. - 18.5.2017. 

Toukokuussa järjestettävä Taitaja2017 Helsinki on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma. Kilpailu koostuu yli 50 eri ammattialasta ja SM-ammattitaitokilpailuista, yläkoululaisten kädentaitokilpailusta sekä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ammattitaitokilpailusta. Mukana on yli 500 nuorta kilpailijaa.

Olemme yhteistyökumppanina turvallisuusalan ja viherrakentamisen kilpailutehtävissä.

Turvallisuusalan kilpailutehtävää suoritetaan huippuluokan turvatarkastuslaitteilla, sillä annamme kilpailijoiden käyttöön Smiths Detectionin läpivalaisulaitteen ja Ceian metallinilmaisinportin sekä käsimetallinilmaisimen. Kilpailutehtävän vaatimuksina on mm. turvallisuuspainotteisten asiakaspalvelutilanteiden kokonaisvaltainen hallinta sekä turvatarkastustoiminnan käytännön hallinta.

Viherrakentamisen Taitaja-finalistit käyttävät Probstin ergonomisia kivityökaluja ja apuvälineitä, jotka tarjoamme kilpailijoiden käyttöön. Taukojen aikana tapahtuvissa näytöslajeissa on kivityökalujen lisäksi käytössä EdmoLiftin nostotyötaso. Probstin konenostoihin tarkoitettuja reunakivitarraimia käytetään myös ulkoalueella tapahtuvassa Taitaja-kisojen näytöslajissa Infra-rakentamisessa.

Lue lisää tapahtumasta: taitaja2017.fi/ ja tule paikan päälle kannustamaan eri alojen nuoria taitajia. Tapahtumaan on vapaa pääsy.