Skip to content

Asiapitoisten turvalaiteinfojen sarja osana laajempaa koulutuskokonaisuutta

TT info 4-2018

Saimme huhtikuun lopussa päätökseen yhteistyössä Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen (RSKK) kanssa järjestetyn koulutussarjan. Machine Toolin järjestämät turvalaiteinfot ovat olleet osa RSKK:n yliopettajan Antti Hamarin suunnittelemaa laajempaa koulutuskokonaisuutta, jossa on jatkokoulutettu vankiloiden henkilökuntaa. Mukana näissä kolmessa infotilaisuudessa on ollut Hamarin lisäksi vankiloiden työntekijöitä ympäri Suomea sekä turvalaitteiden myyntipäällikkö Elise Kuorikoski ja turvalaiteasiantuntija Mikko Halonen Machine Toolilta.

 

Turvalaiteinfon monipuolinen sisältö

Infossa esiteltiin edustamiemme Smiths Detectionin ja Ceian turvalaitemalleja ja kuinka ne soveltuvat käyttöön vankilaympäristössä. Osallistujat pääsivät myös itse testaamaan turvalaitteita tiloissamme. Lisäksi kerroimme miten turvalaitehankinnassa pääsee alkuun ja mitä on hyvä ottaa huomioon ennen lopullista laitevalintaa.

 

Asiantuntijoiden neuvot laitehankintaan

Turvalaiteasiantuntijamme Mikko Halonen korosti läpivalaisulaitteiden luotettavuuden ja kuvanlaadun tärkeyttä oikeaa laitemallia etsiessä. Laitevalintaa ei pitäisi myöskään yli- tai alimitoittaa käyttötarpeisiin nähden.

Elise Kuorikoski painottaa suunnittelun ja tarpeiden kartoituksen tärkeyttä turvalaitehankinnassa. Halvin laite ei välttämättä ole pitkäikäisenä investointina kokonaistaloudellisesti edullisin ratkaisu. Yrityksen turvatason parantaminen saattaa tulla ajankohtaiseksi yhä useammille, eikä yrityksillä usein ole aiempaa kokemusta turvalaitteen hankinnasta. Asiantuntijoiden avulla voidaan varmistaa, että laitehankinta on onnistunut ja vastaa käyttötarkoitustaan.

 

Infotilaisuuksia myös muille kiinnostuneille

”Arvostamme mahdollisuutta tavata turvalaitteiden käyttäjiä ja kuulla heidän käyttökokemuksia. Olemme iloisia osallistujilta saamastamme erinomaisesta palautteesta ja järjestämme mielellämme jatkossakin vastaavia infotilaisuuksia asiakkaillemme. ” sanoo Kuorikoski. Jos kiinnostuit järjestämistämme turvalaiteinfoista, ota yhteys Elise Kuorikoskeen, p. 044 517 6323.

 

 

Tutustu myös näihin artikkeleihin: