Probst FLIEGUAN-ACCU-HANDY FXAH-120

Probst Flieguan-Accu-Handy FXAH-120

Kevyt, akkukäyttöinen alipainetarrain erilaisten laattojen ergonomiseen käsittelyyn

 

Alipainetarraimella laattojen nostaminen, siirtäminen ja paikalleen latominen sujuu nopeasti ja ergonomisesti. Accu-Handy tarttuu tehokkaasti betoni- ja luonnonkivilaattoihin sekä lasilevyihin. Se sopii myös huokoisille materiaaleille. Imulevyn reunus on paksu, joten laatan pinnan pienet epätasaisuudetkaan eivät haittaa imutehoa.

Laitteen käyttö on helppoa: alipainetarttuja asetetaan laatan päälle ja kytketään päälle, jonka jälkeen se tarttuu kappaleen pintaan alipaineella. Alipaine vapautetaan kytkimestä, jolloin ote irtoaa. Asennettavien laattojen reunat pysyvät ehjinä, koska niiden tarkka paikalleen asettaminen on helppoa.

Kapasiteetti vaakanostossa 120 kg ja pystynostossa 60 kg.


Akun teho riittää jatkuvassa käytössä 1,5 - 2 tuntia, mutta normaalissa työkäytössä se kestää jopa koko päivän. ACCU-HANDY toimii vaihdettavalla 14,8 V litiumioniakulla. Laitteen merkkivalo ilmoittaa akussa jäljellä olevan virran. Akun lataaminen täydeksi kestää noin kaksi tuntia.

Painemittari ilmoittaa alipaineen tehon.

Probst Flieguan Accu Handy FXAH-120

 

  • paino 1,5 kg, akku mukaan lukien.
  • imulevyn koko 297 x 181 mm
  • pakkauksessa mukana myös laturi, 2 kpl litiumioniakkua, kantohihna ja ylimääräinen kumitiiviste
  • saatavana myös kätevät kahvat yhden tai kahden hengen käyttöön

 

Katso myös muut Probst-tuotteet

Pyydä alustava tarjous

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset lisätietoja tuotteista ja palveluista. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja tarjoavat kaipaamiasi ratkaisuja.

Ota yhteyttä
Otayhteyttä_ikoni