Machine Tool-Universal Robots-robotiikka_2431-1

Universal Robots -yhteensopivat robottitarttujat

Universal Robots -yhteistyörobotteihin on saatavana useita erilaisia tarttujia, jotka on suunniteltu tarkasti erilaisia materiaaleja ja työtehtäviä varten. Tarttujan liittäminen robottikäsivarteen on tehty hyvin helpoksi, joten pääset hyödyntämään cobottia tuotannossa nopeasti.

Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään tarpeisiisi sopivan robottitarttujan.

 

OnRobot_Cobot LiftRobotiqLineartec_logo
 

EasyRobotics 

 

 

 

Cobot Lift alipainetarttuja robottiin

 

COBOT LIFT -ALIPAINENOSTIN

Yhdistämällä UR10-cobotti ja alipainenostin, saadaan 25 kg nostokyky. Cobot Liftilla voi nostaa esimerkiksi laatikoita, säkkejä tai ämpäreitä ja se sopii parhaiten palletointi- ja pick&place-käyttöön.

 

ProFeeder

PROFEEDER-SYÖTTÖYKSIKÖT

Syöttöyksiköt on nopeuttavat automatisoitua tuotantoa yhdessä cobotin kanssa. Syöttöyksikön käyttö mahdollistaa kiireellisten tilausten valmistamisen täysin
miehittämättömänä. Lue lisää >>

 

OnRobot-tarttuja_RG2_uusi

 

RG2-TARTTUJA

Helppo ja nopea asentaa robottikäsivarteen. Ei ulkoisia kaapeleita haittaamassa robotin liikkeitä. Tarttujan sormiotteen puristusvoiman voi säätää sopivaksi. Leukojen avauma 110 mm.

OnRobot-tarttuja_RG6_uusi

RG6-TARTTUJA

Monipuolinen tarttuja erilaisten kappaleiden käsittelyyn. Ei ulkoisia kaapeleita haittaamassa robotin liikkeitä. Tarttujan sormiotteen puristusvoiman voi säätää sopivaksi. Leukojen avauma 160 mm.

OnRobot-tarttuja_RG2-FT._uusi

RG2-FT-TARTTUJA

Tarttujan herkät sensorisormenpäät tunnistavat automaattisesti käsiteltävän kappaleen kovuuden, jolloin se ei purista pehmeää kappaletta lyttyyn. RG2-FT tunnistaa automaattisesti käsiteltävän kohteen leveyden ilman erillistä ohjelmointia.

OnRobot-tarttuja_RG2-dual gripper_uusi

DUAL GRIPPER -TUPLALEUKATARTTUJA

Nyt samaan robottikäsivarteen saa helposti liitettyä kaksi tartuntaleukaa. Tuplaleukatarttujan avulla robotti voi suorittaa monimutkaisempia tehtäviä. Samalla tuottavuus kasvaa kun robotti voi käsitellä useampia kappaleita samanaikaisesti. 

OnRobot-alipainetarttuja_VG10_uusi

 

VG10-ALIPAINETARTTUJA

Kompakti ja helposti käsiteltävä VG10 ei tarvitse kompressoria tai ilmaa toimiakseen. Tarttujalla voi käsitellä erikokoisia kappaleita säädettävän imutehon ansiosta. VG10:ssä on kaksi alipainepiiriä ja molempia puolia voi myös ohjata erikseen. 

 

OnRobot-gecko-tarttuja_uusi

GECKO-TARTTUJA

Gecko-tarttuja tarraa käsiteltävään kappaleeseen miljoonien mikrosäikeiden avulla van der Waal -voiman ansiosta – aivan kuten gekkojen jalat. Tarttuja toimii millä tahansa tasaisella pinnalla.  

OnRobot-voimantunnistusanturi_uusi2

VOIMANTUNNISTUSANTURI

Voimantunnistusanturi asennetaan robottikäsivarren ja työkalun väliin. Anturi tunnistaa käytetyn voiman kun työkalua painetaan pintaa vasten sekä vääntövoiman esim. ruuvaussovelluksessa.

OnRobot-pikaliitosadapteri_uusi2

 

PIKALIITOSADAPTERI

Pikaliitosadapteri mahdollistaa työkalujen nopean ja helpon vaihtamisen. Matalarakenteinen ja kevyt adapteri soveltuu jopa 10 kilon taakkojen käsittelyyn. Adapterissa kaksi lukitusmekanismia, jotka tekevät siitä turvallisen käyttää.

Robotiq hiontakitti

HIONTAVARUSTUS

Paineilmalla toimiva hiomakone sopii puun,­ metallin sekä muovin hiomiseen ja kiillottamiseen. Paketissa mukana kaikki mitä tarvitaan: hiomakone, kiinnityskappale, paineensäädin ja letku, Finishing Copilot -ohjelmisto ja pikakäyttöohje.

Robotiq rannekamera konenäöllä

2D-RANNEKAMERA KONENÄÖLLÄ

Rannekameran avulla robotti oppii tunnistamaan ja erottamaan erilaisia kappaleita käsiteltäväksi. Kevytrakenteinen rannekamera on helposti kytkettävissä robottikäsivarteen ja sen valmis ohjelmisto takaa nopean käyttöönoton.

Robotiq 3-sormitarttuja

3-SORMITARTTUJA

Sormitarttuja saa pitävän otteen kaiken muotoisista kappaleista, joten se on todella monikäyttöinen. Jokaiselle sormelle voi säätää 4 eri tartuntatapaa, voimankäytön määrän, nopeuden ja sijainnin. Otteesta riippuen käsiteltävän kappaleen paino voi olla jopa 10 kg.

Lineartec alipainetarttuja-1

LINEARTEC-ALIPAINETARTTUJA

Suomessa valmistettavat Lineartec-alipaine­tarttujat soveltuvat huokoisten ja epätasaisten kappaleiden käsittelyyn. Samalla tarttujalla voi käsitellä erimuotoisia ja kokoisia kappaleita.

Machine Tool-Universal Robots-robotiikka 2361