Machine Tool yhteistyörobotit

Universal Robots -yhteensopivat robottitarttujat ja -työkalut

Universal Robots -yhteistyörobotteihin on saatavana useita erilaisia tarttujia, jotka on suunniteltu tarkasti erilaisia materiaaleja ja työtehtäviä varten. Tarttujan liittäminen robottikäsivarteen on tehty hyvin helpoksi, joten pääset hyödyntämään cobottia tuotannossa nopeasti.

Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään tarpeisiisi sopivan robottitarttujan. 

Cobot Lift alipainetarttuja robottiin

COBOT LIFT -ALIPAINENOSTIN

Yhdistämällä UR10-cobotti ja alipainenostin, saadaan 30 kg nostokyky. Cobot Liftilla voi nostaa esimerkiksi laatikoita, säkkejä tai ämpäreitä ja se sopii parhaiten palletointi- ja pick&place-käyttöön.

Lue lisää >>

 

Schunk EGH-tarttuja_

SCHUNK EGH -TARTTUJA

Suoraan UR:n kanssa yhteensopiva EGH-tarttuja on helppo asentaa. Led-nauhan kolme eri väriä kertovat onko kappaleeseen tarttuminen onnistunut. Leukojen avauma on 80 mm ja puristusvoimaa on 100 N. Mukana kiinteät ja säädettävät tartuntaleuat.

Lue lisää >>

Schunk paineilmaleukatarttuja

SCHUNK JGP 80-1 -PAINEILMALEUKA­TARTTUJA

Edullinen yleistarttuja monenlaiseen käyttöön. Tartuntaleukojen liike 16 mm ja puristusvoima 415 N. Voidaan käyttää jopa 90°C lämpötilassa.

Lue lisää >>

Schunk CDB -purseenpoistotyökalu

SCHUNK CBD-PURSEENPOISTOTYÖKALU

Työkalu on tarkoitettu erilaisten muovi-, teräs- ja alumiinikappaleiden purseenpoistoon, kovertamiseen, viistottamiseen sekä kaavintaan.

OnRobot-tarttuja_RG2_uusi

ONROBOT RG2-TARTTUJA

Helppo ja nopea asentaa robottikäsivarteen. Ei ulkoisia kaapeleita haittaamassa robotin liikkeitä. Tarttujan sormiotteen puristusvoiman voi säätää sopivaksi. Leukojen avauma 110 mm.

Lue lisää >>

OnRobot-tarttuja_RG6_uusi

ONROBOT RG6-TARTTUJA

Monipuolinen tarttuja erilaisten kappaleiden käsittelyyn. Ei ulkoisia kaapeleita haittaamassa robotin liikkeitä. Tarttujan sormiotteen puristusvoiman voi säätää sopivaksi. Leukojen avauma 160 mm. 

Lue lisää >>

OnRobot-tarttuja_RG2-FT._uusi

ONROBOT RG2-FT-TARTTUJA

Tarttujan herkät sensorisormenpäät tunnistavat automaattisesti käsiteltävän kappaleen kovuuden, jolloin se ei purista pehmeää kappaletta lyttyyn. RG2-FT tunnistaa automaattisesti käsiteltävän kohteen leveyden ilman erillistä ohjelmointia.

Lue lisää >>

OnRobot-tarttuja_RG2-dual gripper_uusi

ONROBOT DUAL GRIPPER -TUPLALEUKATARTTUJA

Nyt samaan robottikäsivarteen saa helposti liitettyä kaksi tartuntaleukaa. Tuplaleukatarttujan avulla robotti voi suorittaa monimutkaisempia tehtäviä. Samalla tuottavuus kasvaa kun robotti voi käsitellä useampia kappaleita samanaikaisesti. 

OnRobot-alipainetarttuja_VG10_uusi

ONROBOT VG10-ALIPAINETARTTUJA

Kompakti ja helposti käsiteltävä VG10 ei tarvitse kompressoria tai ilmaa toimiakseen. Tarttujalla voi käsitellä erikokoisia kappaleita säädettävän imutehon ansiosta. VG10:ssä on kaksi alipainepiiriä ja molempia puolia voi myös ohjata erikseen. 

Lue lisää >>

OnRobot VGC10

ONROBOT VGC10 -ALIPAINETARTTUJA
Kompakti ja helposti käsiteltävä tarttuja ei tarvitse kompressoria tai paineilmaa toimiakseen. Sillä voi käsitellä erikokoisia kappaleita säädettävän imutehon ansiosta. 

Lisätietoja >>

Video >>

ONrobot SP Gecko

ONROBOT GECKO SP -TARTTUJAT

Edullinen tarttuja joka ei tarvitse johtoja tai virtalähdettä. Kolme versiota yhdestä viiden kilon kapasiteetilla. Tarttuja sopii erilaisille materiaaleille eikä jätä jälkiä pinnoille.

Lue lisää >>

OnRobot 3FG15 kolmisormitarttuja

ONROBOT 3FG15-KOLMISORMITARTTUJA

3FG15 sopii erityisesti sylinterimäisten kappaleiden käsittelyyn tarttumalla niihin joko sisä- tai ulkopuolelta. Käsiteltävän kappaleen koko 20–150 mm ja paino jopa 15 kg.

Lue lisää >>

OnRobot Soft Gripper

ONROBOT SOFT GRIPPER

Elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin sopiva herkkäotteinen tarttuja kaikkein herkimmille tuotteille. Saatavana kolme erilaista silikonipäätä.

Lue lisää >>

FD-100-liimaussetti

FANCORT INDUSTRIES FD-100-LIIMAUSSETTI

Täydellinen liimaussetti sisältää kaiken tarvittavan erilaisista levityspäistä alkaen. Setin avulla pääset nopeasti aloittamaan matalan ja keskisuuren viskositeetin materiaalien levityksen.

Lineartec-alipainetarttuja

LINEARTEC-ALIPAINETARTTUJA

Suomessa valmistettavat Lineartec-alipaine­tarttujat soveltuvat huokoisten ja epätasaisten kappaleiden käsittelyyn. Samalla tarttujalla voi käsitellä eri muotoisia ja kokoisia kappaleita.

Lue lisää >>

Katso video >>

A7-MIG-Welder hitsauspaketti robotille

KEMPPI A7 MIG WELDER -HITSAUSPAKETTI

Robottikaarihitsaukseen tarkoitettu Kemppi A7 MIG Welder -prosessipaketti sisältää hitsauspistoolin, langansyöttölaitteen, virtalähteen ja jäähdytyslaitteen. Samoja laitteita voi käyttää erilaisissa hitsaustöissä.

Lue lisää >>

Katso video >>

Robotiq 2F-140

ROBOTIQ 2F-140-LEUKATARTTUJA

Leveä 140 mm:n tartuntaote mahdollistaa suurempien kappaleiden käsittelyn. 2F-140 on helppo liittää robotttikäsivarteen, jonka jälkeen se on toimintavalmiina erilaisiin työtehtäviin. Puristusvoima säädettävissä 10 - 125 N.

Robotiq AirPick ja E-Pick alipainetarttujat

ROBOTIQ AIRPICK- JA EPICK -ALIPAINETARTTUJAT

Alipainetarttujat sopivat esim. palletointiin, pakkaamiseen, asentamiseen ja koneentäyttöön. AirPick on kompakti ja hiljainen tarttuja tehokkaalla alipaineella, EPick toimii erinomaisesti ei-huokoisilla materiaaleilla omalla alipainemoottorilla.

Robotiq 3-sormitarttuja

ROBOTIQ 3-SORMITARTTUJA

Sormitarttuja saa pitävän otteen kaiken muotoisista kappaleista, joten se on todella monikäyttöinen. Jokaiselle sormelle voi säätää 4 eri tartuntatapaa, voimankäytön määrän, nopeuden ja sijainnin. Otteesta riippuen käsiteltävän kappaleen paino voi olla jopa 10 kg.

Robotiq hiontakitti

ROBOTIQ HIONTAVARUSTUS

Paineilmalla toimiva hiomakone sopii puun,­ metallin sekä muovin hiomiseen ja kiillottamiseen. Paketissa mukana kaikki mitä tarvitaan: hiomakone, kiinnityskappale, paineensäädin ja letku, Finishing Copilot -ohjelmisto ja pikakäyttöohje.

SMC MHM magneettitarttuja

SMC MHM-MAGNEETTITARTTUJA

Magneettitarttuja on hyvä vaihtoehto tasaisten, herkkien tai huokoisten magnetisoituvien kappaleiden käsittelyyn. Magneetin tartuntavoima on säädettävissä. Nopea käyttöönotto onnistuu tarttujan mukana tulevan valmiin ohjelmiston avulla.

Machine Tool_cobottihionta