Machine Tool-Universal Robots-robotiikka_2431-1

Universal Robots -yhteensopivat robottitarttujat

Universal Robots -yhteistyörobotteihin on saatavana useita erilaisia tarttujia, jotka on suunniteltu tarkasti erilaisia materiaaleja ja työtehtäviä varten. Tarttujan liittäminen robottikäsivarteen on tehty hyvin helpoksi, joten pääset hyödyntämään cobottia tuotannossa nopeasti.

Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään tarpeisiisi sopivan robottitarttujan.

OnRobot_Cobot Lift

EasyRobotics

Cobot Lift alipainetarttuja robottiin

COBOT LIFT -ALIPAINENOSTIN

Yhdistämällä UR10-cobotti ja alipainenostin, saadaan 25 kg nostokyky. Cobot Liftilla voi nostaa esimerkiksi laatikoita, säkkejä tai ämpäreitä ja se sopii parhaiten palletointi- ja pick&place-käyttöön.

 

ProFeeder

PROFEEDER-SYÖTTÖYKSIKÖT

Syöttöyksiköt on nopeuttavat automatisoitua tuotantoa yhdessä cobotin kanssa. Syöttöyksikön käyttö mahdollistaa kiireellisten tilausten valmistamisen täysin
miehittämättömänä. Lue lisää >>

 

Machine Tool_OnRobot_RG2-tarttuja

RG2-TARTTUJA

Helppo ja nopea asentaa robottikäsivarteen. Ei ulkoisia kaapeleita haittaamassa robotin liikkeitä. Tarttujan sormiotteen puristusvoiman voi säätää sopivaksi. Leukojen avauma 110 mm.

Machine Tool_OnRobot_RG6-tarttuja

RG6-TARTTUJA

Monipuolinen tarttuja erilaisten kappaleiden käsittelyyn. Ei ulkoisia kaapeleita haittaamassa robotin liikkeitä. Tarttujan sormiotteen puristusvoiman voi säätää sopivaksi. Leukojen avauma 160 mm.

Machine Tool_OnRobot_RG2-FT-älytarttuja

RG2-FT-TARTTUJA

Tarttujan herkät sensorisormenpäät tunnistavat automaattisesti käsiteltävän kappaleen kovuuden, jolloin se ei purista pehmeää kappaletta lyttyyn. RG2-FT tunnistaa automaattisesti käsiteltävän kohteen leveyden ilman erillistä ohjelmointia.

Machine Tool_OnRobot_Dual Gripper-tarttuja

DUAL GRIPPER -TUPLALEUKATARTTUJA

Nyt samaan robottikäsivarteen saa helposti liitettyä kaksi tartuntaleukaa. Tuplaleukatarttujan avulla robotti voi suorittaa monimutkaisempia tehtäviä. Samalla tuottavuus kasvaa kun robotti voi käsitellä useampia kappaleita samanaikaisesti. 

Machine Tool_OnRobot_VG10-alipainetarttuja

VG10-ALIPAINETARTTUJA

Kompakti ja helposti käsiteltävä VG10 ei tarvitse kompressoria tai ilmaa toimiakseen. Tarttujalla voi käsitellä erikokoisia kappaleita säädettävän imutehon ansiosta. VG10:ssä on kaksi alipainepiiriä ja molempia puolia voi myös ohjata erikseen. 

 

Machine Tool_OnRobot_gecko-tarttuja

GECKO-TARTTUJA

Gecko-tarttuja tarraa käsiteltävään kappaleeseen miljoonien mikrosäikeiden avulla van der Waal -voiman ansiosta – aivan kuten gekkojen jalat. Tarttuja toimii millä tahansa tasaisella pinnalla.  

Machine Tool_OnRobot_HEX 6-AXIS FORCE voimantunnistusanturi-1

VOIMANTUNNISTUSANTURI

Voimantunnistusanturi asennetaan robottikäsivarren ja työkalun väliin. Anturi tunnistaa käytetyn voiman kun työkalua painetaan pintaa vasten sekä vääntövoiman esim. ruuvaussovelluksessa.

Machine Tool_OnRobot_pikaliitosadapteri-1

PIKALIITOSADAPTERI

Pikaliitosadapteri mahdollistaa työkalujen nopean ja helpon vaihtamisen. Matalarakenteinen ja kevyt adapteri soveltuu jopa 10 kilon taakkojen käsittelyyn. Adapterissa kaksi lukitusmekanismia, jotka tekevät siitä turvallisen käyttää.

Machine Tool-Universal Robots-robotiikka 2361