Skip to content

FinnSec 2017 on Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma

Finnsec2017_osasto.jpgMachine Tool on mukana 26. - 27.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä FinnSec 2017 -messuilla. FinnSec on koko turvallisuusalan suurin tapahtuma Pohjoismaissa. Messuilla voi tutustua yritysturvallisuuden ja sähköisten turvallisuusjärjestelmien sekä palo- ja pelastustoimen ja työturvallisuuden yrityksiin, ammattilaisiin ja päättäjiin. Tänä vuonna myös kyberturvallisuusalan yritykset ovat mukana omassa Cyber Security Nordic -tapahtumassa.

Machine Toolin osastolla 6d31 (kartta) voit tutustua maahantuomiimme Ceian ja Smiths Detectionin turvatarkastuslaitteisiin ja kysyä turvalaiteratkaisuista asiantuntijoiltamme.

Finnsec2017_portti2.jpg

Osastollemme voi saapua metallinilmaisinportin läpi, joka ilmoittaa piippaamalla jos taskuissa on metalliesineitä kuten esimerkiksi avaimet. Tarkemman tarkastuksen voi suorittaa käsimetallinilmaisimella, joka on kevyt ja hyvin helppokäyttöinen laite henkilötarkastuksiin.

Finnsec2017_läpivalaisu.jpg

Voit laittaa laukkusi läpivalaistavaksi ja katsoa miltä sen sisältö näyttää läpivalaisulaitteen näytöltä.

Finnsec2017_EMISMAIL.jpg

Osastollamme voit tutustua myös Ceian valmistamaan EMIS-MAIL -metallinilmaisimeen, joka on suunniteltu kirjeiden ja pakettien tarkastukseen. Osastollamme on testiesineitä, joilla pääset kokeilemaan ilmaisimen toimintaa.

Finnsec2017_sniffer.jpg

Smiths Detectionin IONSCAN 600 -huumaus- ja räjähdeaineilmaisin havaitsee ja tunnistaa nopeasti pienetkin määrät huumaus- ja räjähdeaineita. Tarkastettavan henkilön käsistä tai vaatteista otetaan näyte kertakäyttöisellä testilapulla, joka syötetään ilmaisimeen. Testitulos valmistuu muutamassa sekunnissa. Käy testaamassa laitetta osastollamme!