Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Kuormankeventimet ja alipainetarttujat testattavana Puumessuilla

Puumessut_1500x500.jpgMachine Tool on mukana 6. - 8.9. Jyväskylässä järjestettävillä Puumessuilla. Messut ovat viime vuonna laajentuneet perinteisestä puuteollisuudesta myös puuteknologiaan, puuntyöstöön ja bioenergiaan. Uudet aihealueet ovat houkutelleet tänä vuonna messuille paljon uusia kävijöitä eri teollisuuden aloilta.

Machine Toolin maahantuomat Indeva-kuormankeventimet ovat testattavissa yhteistyökumppanimme Lineartecin osastolla B-224.

Machine Tool Puumessut2017.jpg

Elektroninen kevennin nostaa ja siirtää raskaat taakat todella kevyesti ja tarkasti. Sensorikahva punnitsee taakan ja välittää käden liikkeet moottorille, joka antaa tarvittavan nostoavun. Jos ote irtoaa sensorikahvasta vahingossa, taakka ei tipu maahan, vaan jää riippumaan turvallisesti nostokorkeuteen. Kevennin toimii sähköllä (230V-50Hz) ja nostokapasiteettia löytyy jopa 320 kiloon asti.

Machine Tool Puumessut2017_3.jpg

Kuvassa suomalaisen Lineartecin kehittämä alipainetarttuja, joka tarttuu varmasti myös epätasaisiin ja reiällisiin materiaaleihin sisäänrakennetun venttiilikoneiston ansiosta. Tuote sopii hyvin lähestulkoon kaikkien kiinteiden kappaleiden käsittelyyn. 

Kuormankevennin ja siihen sopiva alipainetarrain soveltuvat usein toistuviin ja raskaisiin nostoihin monilla eri teollisuuden aloilla. Ergonomiset apuvälineet voivat ehkäistä tehokkaasti huonosta työergonomiasta aiheutuvia tuki- ja liikuntaelinsairauksia.