Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Lepaa on loppukesän vihrein tapahtuma

Lepaa2017_3.jpg Lepaan jokavuotinen puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattinäyttely on nyt avattu. Rentoon kesätapahtumaan ehtii hyvin tutustua lauantaihin 19.8.2017 asti ja se järjestetään Lepaalla Hattulassa Hämeen ammattikorkeakoulun kesäisen kauniissa maisemissa.

Lepaa2017_5.jpg

Machine Toolin maahantuomat Probst-kivityökalut löydät heti pääsisäänkäynnin läheltä Citykoneen osastolta U144 (katso alueen kartta). Kannattaa käydä paikan päällä testaamassa miten näppärillä työkaluilla voit huomattavasti helpottaa ja nopeuttaa raskaiden kivielementtien nostoa. Esimerkiksi VZ-reunakivisakset ovat kätevä apuväline erimallisten reunakivien ja kivilaattojen nostamiseen ja latomiseen ilman selkää kuormittavaa kumartelua. Valikoimissa on myös paljon muita kivityökaluja, joita kannattaa hyödyntää viherrakentamisessa, oli sitten kyse pienestä pihakiveyksestä tai isommasta työmaasta. Neuvoa oikean työvälineen valintaan saat osaavilta myyjiltämme ja voit myös sopia työvälineiden testauksesta.

Lepaa2017_1.jpg

Näytillä oli myös hyvin erikokoisia työkoneita suurista pieniin ja erittäin pieniin. Työkoneiden pienoismallit löytyvät B-hallista.

Lepaa2017_4.jpg

Viherpeukalon kannattaa suunnata taimimyyntiin.

Lepaa2017.jpg

Barokkipuiston vieressä on tuulimylly 1700-luvun lopulta.