Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma Oulussa

Pote2018Olemme nyt toista kertaa mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla, joka on Pohjois-Suomen tärkein tapahtuma ja kohtauspaikka teollisuusyrityksille. Täyteen myydyssä Ouluhallissa on tänä vuonna mukana yli 300 näytteilleasettajaa eri teollisuuden aloilta.  2016 kävijöitä oli kahden päivän aikana noin 3 500. Messujen kuhinasta päätellen tänä vuonna kävijämäärä on kasvanut reippaasti.

20180523_125554

Meillä Machine Toolin osastolla (osastonumero 126) on voinut tutustua Harris-hitsauslaitteiden ja minCam-viemärikameroiden lisäksi ergonomisen nostamisen tuotteisiin. Osaston oikeasta reunasta löytyy iso vihreä Indeva-kuormankevennin, johon on kytketty Ixtur-magneettitarrain. Oikealla pylväskääntönosturissa roikkuu Stahlin ST-sähköketjunostin Fezerin VacuBoy-alipainetarraimella. Lisäksi osastolla on päässyt testaamaan EdmoLiftin nostopöytää ja -vaunua.

Pohjoinen Teollisuus logo

Aurinkoisesta säästä huolimatta kannattaa suunnata sisätiloihin Ouluhalliin, sillä täällä on paljon nähtävää ja monia mielenkiintoisia osastoja. Tapahtuma on tänään avoinna kello 16.00 asti, joten Oulun seudulla liikkujat ehtivät vielä piipahtaa messuilla.