Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Inter Airport Europe -messut viitoittavat ilmailuturvallisuuden tulevaisuutta

8. - 11.10.2019 järjestetyt Inter Airport Europe -messut keräsivät lentokenttäteknologian ja -laitteiden asiantuntijat Müncheniin. Jo 22. kerran järjestetyssä tapahtumassa oli satoja alan näytteilleasettajia, jotka houkuttelivat paikalle runsaasti messuvieraita ympäri maailmaa.

Machine Toolin toimitusjohtaja Raisa Nikkanen ja Machine Tool Securityn myyntipäällikkö Elise Kuorikoski vierailivat messuilla tapaamassa laitevalmistajia ja yhteistyökumppaneita.

Edustamiemme laitevalmistajien Smiths Detectionin ja Ceian tyylikkäät osastot houkuttelivat paljon messukävijöitä. Valmistajien uudet tuotteet ja ratkaisut herättivät vilkasta keskustelua, joissa oli antoisaa olla mukana, toteaa Raisa Nikkanen. Tämä foorumi tarjoaa oivallisen mahdollisuuden eri toimijoiden kohdata toisensa ja myös meille on erittäin tärkeää olla mukana, kertoo Elise Kuorikoski. Tapaamalla laitevalmistajia, kollegoita eri maista sekä asiakkaita, saamme arvokasta tietoa alan kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä, jatkaa Elise Kuorikoski.

Machine Tool Security Interairport 2-1

Münchenin messukeskus

Machine Tool Security Interairport -Smiths Detection

Smiths Detectionin osastolla, kuvassa vasemmalta: Jasper van Gend, Raisa Nikkanen, Astrid Mücke-Aretz, Elise Kuorikoski, Alexander Rund ja Martin Hören.

Machine Tool Security_Smiths Detection_Interairport

Smiths Detectionin messuosastolla esittelyssä uusi biometrinen turvatarkastuspiste (lue lisää aiheesta>>)

Machine Tool Security_Ceia_Interairport

Ceian osastolla, kuvassa vasemmalta: Andrea Antonelli ja Luca Pitti sekä Raisa Nikkanen ja Elise Kuorikoski. Edessä SAMDEX-kenkäanalysaattori.