Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Jotain ihan uutta – Universal Robots -yhteistyörobotit

Universal_Robots_Logo_in1_PRINT

Universal-Robots-e-Series-UR3e-UR5e-UR10e-collaborative-robots

Tuoteperheemme uusi jäsen on nyt ensiesittelyssä Uusi Teollisuus -messuilla Tampereella. Olemme ottaneet Universal Robots -yhteistyörobotit täydentämään valikoimaamme. Cobotit eli yhteistyörobotit ovat hyvä lisä työergonomiaa parantavien tuotteidemme joukkoon, sillä niiden avulla työntekijät voidaan vapauttaa kuormittavista ja useita toistoja sisältävistä työtehtävistä muihin työtehtäviin. Automaation avulla työn tuottavuus nousee ja panostus robotiikkaan maksaa itsenä takaisin nopeasti.

Universal-Robots-pick-and-place

Coboteissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja monipuoliset käyttökohteet

Hankintapäätöksen jälkeen laite saadaan nopeasti käyttöön ja osaksi tuotantoa. Cobotin integroiminen tuotantolinjaan ei vaadi isoja muutoksia tuotantotiloihin tai korkeita asennuskuluja. Laitteita on helppo siirtää työtehtävästä toiseen aina tarpeen mukaan, eikä uusien tehtävien ohjelmoiminenkaan ole vaikeaa. Juuri helppo ohjelmoitavuus ja siirreltävyys tekevät Universal Robotsin tuotteista niin monikäyttöisiä ja joustavia. Niihin on saatavissa erilaisia tarraimia yksinkertaisista imukupeista erikoisvalmisteisiin työkaluihin.

Yksinkertaisimmillaan cobotti voi suorittaa tehtäviä, joissa se käsittelee samankokoisia ja -muotoisia kappaleita sekä toistaa samaa prosessia uudelleen. Tehtävää voidaan toistaa ilman taukoja ja joka kerta liikesarja pysyy muuttumattomana. Usein käyttäjät keksivät laitteelle uusia työtehtäviä käyttökokemuksen kartuttua.

UniversalRobots-ohjelmointi


Turvallista yhteistyötä 

Cobotit ovat roboteista poiketen suunniteltu nimenomaan yhteistyöhön ihmisen kanssa. Turvaominaisuuksiensa ansiosta cobotti ei kaipaa ympärilleen turva-aitoja vaan se osaa pysäyttää liikkeen automaattisesti kun se havaitsee ihmisen. Yhteentörmäys laitteen kanssa ei aiheuta ihmiselle vammoja. Työturvallisuutta voidaan parantaa laittamalla cobotti suorittamaan riskialttiita työtehtäviä ihmisen sijaan.

 

Katso video- Scott Fetzer Electrical Group nosti tuottavuutta 20% Universal Robotsin yhteistyörobottien avulla.

Kiinnostuitko coboteista ja haluat tietää lisää niiden tarjoamista mahdollisuuksista? Ota rohkeasti meihin yhteyttä niin kerromme miten laitteilla tehostetaan yrityksesi tuottavuutta.

New call-to-action