Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Saimme lisää osaamista robotiikkaan

Saimme lisävahvistusta robotiikan osastollemme kun Juho Liljamo liittyi tiimiimme tällä viikolla. Juho toimii Universal Robots -yhteistyörobottien myynnin parissa yhdessä Veli-Matti Svahnin kanssa. 

 

Paljon kokemusta ja aitoa innostusta alasta

Juholle on jo kertynyt paljon kokemusta robotiikasta aiemmassa työssä yhteistyörobottien teknisenä myyjänä. "Kiinnostus robotiikkaan heräsi jo opiskeluaikoina", kertoo Juho joka on valmistunut tuotantotekniikan insinööriksi Oulun Ammattikorkeakoulusta.

Juhoa kiinnostaa erityisesti yhteistyörobottien hyödyntäminen tuotannossa ja cobottien integrointi osaksi tuotantoketjua. "Yhteistyörobotit tarjoavat paljon mahdollisuuksia pienten yritysten tuotannon vauhdittamiseen. Haluan tarjota asiakkaillemme vaivattomia ratkaisuja ja näkyviä tuloksia cobottien avulla."

Juho ja cobotti

Cobottien ohjelmointi sujuu Juholta helposti. "Robotin ohjelmointi tapahtuu käsin opettamalla, joten aikaisempaa robottikokemusta ei tarvita".

Vellu ja Juho

Machine Toolin robotiimi Juho ja Veli-Matti

 

Miten robotiikka voisi hyödyttää sinun yritystäsi?

Jos yhteistyörobotiikan hyödyntäminen kiinnostaa, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Robotiimimme tulee mielellään kertomaan miten cobotti sopii juuri teidän tarpeisiinne. Miesten mukana kulkee myös demorobottimme, jolla pääset heti testaamaan sen ohjelmointia ja ominaisuuksia.

 

Veli-Matti Svahn, Business Development Manager
045 773 10 179

Juho Liljamo, myynti-insinööri
040 528 0497

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@machinetool.fi

 

Ota yhteyttä robotiimiimme!