Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

MAC joukko esittäytyy: Petteri Tyni

MAC joukko esittäytyy: Petteri ”Cobotteri” Tyni
 
Olen paljasjalakanen oululainen, joka nauttii tekniikasta ja tuotannon haasteista. Suomessa asuinpaikkana on ollut lähes koko ikäni Oulu, mutta myös muutama ulkomaankomennus on mahtunut matkalle. Näissä asuinmaina olivat Saksa, Sveitsi sekä Saudi-Arabia.
 
Työni sisältää kommunikointia asiakkaiden ja toimittajien kanssa, tuotantohaasteiden selvittelyä asiakkaiden tuotannoissa, tuotantohaasteiden ratkontaa, koulutuksia toimittajilla, messuja ja tapahtumia sekä Machine Toolin oman organisaation kehitystehtäviä.
 
Asiakasprojekteihin liittyvän toimittajakommunikaation lisäksi kuulun useamman toimittajan tuotekehitysryhmään, joka antaa hyvää näkymää, mihin suuntaan markkina on menossa toimittajien mielestä ja voin jakaa ajatuksia asiakkaiden tarpeista, suoraan tuotannoista.
 
Olen Machine Toolin pohjoisin työntekijä ja hoidan toimistotyöt kotoani Oulusta. Useamman päivän viikosta vietän kuitenkin tien päällä cobotti peräkontissa, vieraillen asiakkaiden luona.
 
Petteri kuvailee itseään seuraavasti:
 
Sosiaalinen ja säntillinen.
Eräs ystäväni kuvaili sosialisuuttani näin: ”Kun sinut laittaa huoneeseen kymmenen tuntemattoman ihmisen kanssa, tulet ulos vähintään yhdeksän uuden kaverin kanssa”.
Säntillisyys liittyy työtehtävien huolelliseen hoitamiseen. Välillä toiminta meinaa kääntyä jopa ylilaadun puolelle.
 
Mutta mitä Petteri harrastaa?
 
Ykkösharrastus tällä hetkellä on vaeltaminen ja retkeily. Sitä on tullut harrastettua koko ikäni ja Sveitsissä asuessa polte retkeilyyn kasvoi entisestään. Arkiliikuntaharrastuksina toimii erilaiset pallopelit mm. padel, sulkapallo ja pipolätkä.
Urheilun lisäksi tykkään touhuta autotallissa erilaisten projektien parissa ja muutamaa soitintakin on tullut harrastettua. Näitä mm. kitara, saksofoni ja sello. Laulukin saattaa luikahtaa karaokessa silloin tällöin.
 
Kerro joku unelmasi?
 
Unelmani töiden parissa on saada kasvatettua Pohjois- ja Itä-Suomen cobottimarkkina Etelä- ja Länsi-Suomen tasolle.
 
Fakta työstäsi?
 
Työni ei ole yksinäisen suden hommaa, vaikka olenkin firman pohjoisin työntekijä. Tapaan asiakkaita viikoittain ja ensi viikolla taitaa lähteä kahdeksas reissu etelään tälle vuotta. Siellä pääsen jälleen tapaamaan työkavereita ja toimittajia.
 
Viimeisimpänä Petterin motto kuuluu: Great things never came from comfort zones
 
Harrastuskuva2
 
1652247359162

Petteriin voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse, tai sovi vaikka tapaaminen!

Petteri Tyni 
P.040 635 0939
petteri.tyni@machinetool.fi