Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Oy Machine Tool Co 66 vuotta!

Vuonna 1951 perustettu Machine Tool juhli 66 -vuotista taivaltaan 1.2.2017. Tämä vuosi on täynnä uusia, positiivisia muutoksia.

Uudistamme lähiaikoina verkkosivumme vastaamaan tämän päivän tarpeita ja päivitämme samalla visuaalista ilmettämme raikkaammaksi. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin uusilla, selkeämmillä verkkosivuilla. Tuotevalikoimamme, henkilökuntamme asiantuntijuus ja luotettavat huoltopalvelut pysyvät vähintäänkin yhtä hyvinä kuin mihin yrityksen historiassa on totuttu.

Yrityksen johtoon kolmas sukupolvi

1.1.2017 Oy Machine Tool Co sai uuden toimitusjohtajan. Raisa Nikkanen on Machine Toolin perustajan, Jorma Parkkivaaran lapsenlapsi, joten yrityksessä on nyt vuorossa perheen kolmas sukupolvi. Raisa tähtää vahvasti yrityksen uudistamiseen ja nykyaikaistamiseen.

Tulevaisuus näyttää valoisalta

Vuosi on alkanut talouden kannalta positiivissa merkeissä. Talouden kasvusta on näkynyt merkkejä jo viime vuoden lopulla ja erityisesti rakennusala on nostanut talouden tunnuslukuja ylöspäin. Teknisen Kaupan Liiton toimitusjohtaja Markku Uitto toteaa liiton jäsentiedotteessa (linkitys: http://www.tekninen.fi/jasentiedote/jasentiedote-12017/edessa-seitseman-lihavaa-vuotta/), että ”Euroalueen taloustunnelmat, suomalaisen kuluttajan luottamus ja teknisen kaupan myyntiodotukset olivat tammikuussa paremmat kuin kuuteen vuoteen.”

Toivotamme huikeaa menestystä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.