Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Uusi vuosi käyntiin tuoteuutuudella

Potkaistiin nostolaitetiimin kanssa tämä vuosi käyntiin myyntikokouksella. Kuulumisten vaihdon ja uusien suunnitelmien lisäksi myyntitiimimme perehtyi Indevan uutuustuotteen käyttöön ja ohjelmointiin.

Kuormankevennin sai uuden sensorikahvan

Elektroninen kevennin on kuormantunnistimella varustettu apuväline nostamiseen. Sen kahvalla ohjaillaan kevyesti nostettavaa taakkaa, mikä parantaa huomattavasti toistuvaa nostamista sisältävän työn ergonomiaa. Maksiminostokapasiteetti voi olla jopa 320 kiloa, käyttäjälle tämä kuorma on silti höyhenen kevyt.

Indeva_Liftronic_Easy-6 kosketusnäyttöIndeva Liftronic Easy-6:n sensorikahva on nyt täysin uudistettu ja aiempaa versiota huomattavasti helppokäyttöisempi selkeän kosketusnäytön ansiosta. Kuormankeventimen nostoavun määrää ja herkkyyttä voi säätää käyttäjälle sopivaksi. Säätömahdollisuus on tarpeen, sillä osa käyttäjistä kaipaa maltillisempaa liikkuvuutta ja toisille sopii vikkelämpi nostoapu.

Sensorikahvaan on tarjolla useita lisäominaisuuksia kuten turvakytkin ja integroitu sähkön ja paineilman syöttö.

Indeva_Liftronic_Easy-6

Nostolaiteasiantuntijamme tekevät asennuksen yhteydessä kuormankeventimen säädöt asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Indeva-kuormankevennin

Kuormankevennin pitää  nostettavan kappaleen ilmassa vaikka ote kahvasta irrotetaan. Taakkaohjauksen avulla kappaletta voi nostaa ja ohjata taakasta käsin.

MachineTool-nostolaitteiden-tuoteluettelo

Nostolaitteiden uusi tuoteluettelo

Loppuvuoden 2018 suuri puserrus oli nostolaitteiden tuoteluettelo, joka on nyt ilmestynyt diginä ja printtinä. Tämän vuoden tuoteluetteloon lisättiin paljon uusia tuotteita ja nyt varaosat löytyvät helposti tuotteen yhteydestä. Kivityökalut ovat esillä nyt selkeästi omana tuoteryhmänään.  

Tule käymään ja nappaa tuoteluettelo matkaasi tai laita meille viestiä sähköpostilla myynti@machinetool.fi jos haluat luettelon postitse. Tuoteluettelon digiversioon pääset täältä >>