Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Vuokraa yhteistyörobotti testikäyttöön

Yhteistyörobottien käyttöönotto kiinnostaisi, mutta koskaan ei ole sopivaa aikaa paneutua asiaan. Kuulostaako tutulta? Me tarjoamme riskitöntä robottilaitteiston vuokrausta, jolla pääset testaamaan miten yhteistyörobotti voisi kasvattaa tuotantoa. Eikä sekään haittaa, jos yrityksestänne ei vielä löydy robotiikan osaamista, sillä asiantuntijamme auttavat teidät kyllä alkuun. Asiantuntijamme ovat käytettävissä etäyhteyden avulla, joten voimme välttää turhaa matkustamista sekä näin poikkeusaikana myös ylimääräisiä ihmiskontakteja.

Vuokraa UR-yhteistyörobotti Machine Tool

Vuokrapaketti tarpeesi mukaan

Vuokraamme pelkkien Universal Robots -robottikäsivarsien lisäksi myös niihin yhteensopivia tarttujia. Valittavana on seuraavat tarttujat:
  • Robotiq Hand-E -sormitarttuja, joka sopii tarkkuutta vaativiin asennustehtäviin
  • OnRobot VG10 -alipainetarttuja, säädettävällä imuteholla ei tarvitse paineilmaa tai kompressoria
  • Lineartec MaxCap -alipainetarttuja lähes minkä tahansa materiaalin käsittelyyn

EasyRoboticsin Easy Palletizer-palletointisolu nopeuttaa lavojen automatisoitua täyttämistä ja purkamista. Universal Robotsin valmis pakkausohjelmisto helpottaa sen käyttöönottoa. Mukana toimitetaan myös UR10-yhteistyörobotti alipainetarttujalla. Palletointisolun avulla voidaan käsitellä jopa 8 kilon pakkauksia.

Koneentäytön automatisointiin on tarjolla EasyRobotics ProFeeder -kappaleenvaihtosolu. Syöttöyksikkö nopeuttaa automatisoitua tuotantoa yhdessä cobotin kanssa. ProFeederin kaksi tarjotinta mahdollistavat tuotantosarjojen läpiviennin täysin miehittämättä. ProFeederin mukana toimitettavan ohjelmiston avulla kappaleen käsittelyn ohjelmointi on todella helppoa. Uuden kappaleen lisääminen ei vaadi erikseen ohjelmointia, riittää että ohjelmistolle kerrotaan kappaleen mitat, jolloin robottiohjelma mukautuu automaattisesti uuden kappaleen käsittelyyn. Ohjelmisto on suunniteltu nimenomaan pk-yrityksille, joiden tuotannossa on suuri valikoima ja pieni volyymi (high-mix low-volume).

Robotiq Insight -etäyhteys Machine Tool

Insights-laitteisto tuo etätuen käyttöösi

Robotiq Insights on Universal Robots -cobottiin asennettava laitteisto. Insightsin avulla luodaan yhteistyörobotin datan siirron pilvipalveluun mahdollistava verkkoyhteys. Näin cobotti voi lähettää käyttäjilleen esimerkiksi sähköpostia tai tekstiviestejä kun tuotantosarja on valmistunut tai robottisolu on vikatilassa. Käyttäjät voivat määritellä mitä tietoja robotti seuraa ja päivittää pilvipalveluun. Cobotin toiminnan monitoroinnin lisäksi Insights mahdollistaa cobotin ohjelmoinnin etänä.  

 

Robotiq Insights-alerts Machine Tool

Verkkoyhteys piuhalla tai ilman

Yhteistyörobottiin yhdistettävä modeemi mahdollistaa paikallisen lankaverkon tai WiFi-verkon käytön. Sen lisäksi modeemissa on SIM-korttipaikka mobiiliyhteyden luomiseen. Suosittelemme mobiiliverkon käyttämistä kun robottia liikutellaan paljon, jotta loppukäyttäjän ei tarvitse kytkeä kaapeleita muodostaakseen yhteyden verkkoon. Kiinteä verkkoyhteys on suositeltavampi vaihtoehto kun verkkoyhteydeltä vaaditaan vakautta eikä laitetta liikutella usein.

 

Käyttökoulutus ja ongelmanratkaisu etäyhteydellä

Robotiq Insights -pakettiin kuuluu modeemilaitteisto sekä webkamera, jotka yhdessä mahdollistavat ongelmien ratkaisun lisäksi ohjelmointi- ja käyttöönottokoulutuksen etänä.

Yhteistyörobotin ohjelmointipaneeli ja webkameran livekuva striimataan reaaliaikaisena Insights-pilvipalveluun. Näin etätukihenkilö näkee robottisolun toiminnan ja ympäristön kuin olisi itse paikalla. Ohjelmointipaneelinäkymässä etätukihenkilö voi käyttää robotin ohjelmointipaneelin toimintoja omalla hiirellään. Tämä mahdollistaa käyttökoulutuksen täysin etänä ilman fyysistä läsnäoloa.

 

 

Lue lisää: