Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Nyt voit myös vuokrata Probst-työvälineitä

Tarvitseeko viherprojektisi kunnon työvälineitä, mutta et välttämättä halua ostaa niitä omaksi? Tai haluaisitko testata  Probst-työvälineitä työmaalla? Silloin kannattaa vuokrata laatuvälineet meiltä.

Edullinen ja joustava vuokraus

Vuokraamme nyt suosituimpia Prost-kivityökaluja ja -tarraimia edulliseen päivähintaan. Voit vuokrata tuotteita juuri niin pitkän tai lyhyen ajan kuin projektisi vaatii. Jos työt vaativatkin pidempää laitevuokraa, ei hätää. Soita meille numeroon 040 6891 670 ja homma on kunnossa.

 

Nouda itse tai tilaa toimitus perille

Laitteet saat mukaasi vaikka heti, kun käyt toimipisteellämme Helsingin Malmilla. Tai jos et pääse itse käymään, voimme myös toimittaa laitteet perille asti. Tärkeintä on että saat tarvitsemasi työvälineet käyttöösi kun niitä eniten tarvitset.

 

Ihastuitko työtäsi helpottavaan kivitarraimeen? Hanki se omaksi edullisemmin!

Moni Probstin työvälineitä kokeillut on huomannut kuinka työnteko sujuu nopeammin ja helpommin kunnon välineillä. Jos siis vuokra-ajan päätyttyä haluat hankkia samanlaisen laitteen omaksi, hyvitämme osan vuokrasta uuden laitteen hankintahinnassa.

 

Probst FTZ-kivitarrain

Oikea apuväline jokaiseen työvaiheeseen

Probstin valikoimassa on jokaiseen työvaiheeseen omat erikoistyövälineensä.

Pohjahiekan tasainen levitys sujuu kevyesti EP-uni -lanalla. Se on käsin vedettävä lana, jonka voi yhdistää AZL-EP-lanauskiskosarjaan.

VTK-V-kivikärryillä kuljetat kerralla enemmän kiviä ja laattoja ladontapaikalle ja nopeutat työskentelyä huomattavasti.

Eri kokoisten reunakivien käsittelyyn on tarjolla monia vaihtoehtoja. FTZ-I-tarrain on tarkoitettu suurille ja raskaille betonielementeille kun taas BZ-kivisakset ovat kätevä apuväline reunakivien siirtoon parin kanssa.

Tutustu myös muihin vuokrattaviin kivityökaluihin.

 

Katso koko vuokralaitteiden valikoima

 

 

Katso myös: