Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Testaa Probst-kivityökaluja Lepaa 2017 -näyttelyssä

Lepaa_logo2017.jpg

Machine Tool mukana Lepaalla

Perinteinen Lepaa-näyttely järjestetään 17.-19. elokuuta Hämeenlinnan lähellä Hattulassa. Loppukesän leppoisa tapahtuma kerää joka vuosi samaan paikkaan ammattilaisia kiinteistönhoidosta maanrakennukseen sekä puutarha- ja viheralan osaajia. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös lapset ja koirat.

 

Tänä vuonna tapahtumassa on lähes 200 näytteilleasettajaa.

 

Käy tutustumassa Machine Toolin maahantuomiin Probst-kivitarraimiin ja -työkaluihin. Probstilta löydät ergonomiset ja kestävät työkalut esimerkiksi reunakivien käsi- ja konenostoihin sekä pohjahiekan levitykseen. Ammattikäyttöön tarkoitettujen työkalujen suunnittelussa on otettu huomioon ergonomia ja helppokäyttöisyys.

 

Testaa Probst-tuotteita yhteistyökumppanimme Citykoneen osastolla U144, jossa esillä myös saksalaisen Lumag®:in rakennus- ja puutarhakoneita. Citykone Oy esittelee Lepaalla myös minidumppereita, maantiivistäjiä, timanttisahoja ja oksasilppureita.

Probst TSZ-Maxi.jpg

Probstin valikoimasta löydät esimerkiksi tarraimia reunakivien konenostoon ja siirtoon. Reunakivitarrainten tartuntaleveys on helposti säädettävissä ja laitteessa on näppärä joka toisella nostolla avaava ja joka toisella sulkeva mekanismi.

 

Lue lisää Probst-tuotteista>>

Lepaa 2017>>