Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Laadukkaat kivityökalut kesän kivi- ja viherrakentamiseen

Kevät ja kesä ovat kivirakentamisen aikaa. Myös viherrakentamisen kivityöt tarvitsevat onnistuakseen laadukkaat kivityökalut ja kivitarttujat. Machine Toolin valikoimasta löydät kattavasti kaikki tarvittavat Probstin kivityökalut pihan kivi- ja vihertöiden onnistumiseen – vuokraa ja säästä tai osta suoraan omaksi!

 

machine_tool_blog_csm_rk_1_betonringgreifer

Valitse oikeat kivityökalut piharakentamisen kivitöihin

Kivi- ja betonielementtien käyttö yksityisten ja julkisten pihojen rakentamisessa on erittäin yleistä. Luonnonkivet ja betonilaatat ovat näyttäviä ja kestäviä materiaaleja niin piha-alueiden rakentamiseen kuin koristamiseen. Kivi-, betoni- ja viherrakentamisen materiaalit kannattaa valita piha-alueelle tarkasti pihan käytön mukaan – näin kestävistä kivirakenteista saa kaiken hyödyn irti jopa vuosikymmenien ajan.

Piha- ja viherrakentamisen kivityöt vaativat huolellisuutta ja tarkkuutta. Oikeilla kivityökaluilla työ sujuu nopeammin ja tehokkaammin, jolloin säästyvät sekä budjetti että työntekijän hermot. Kestävästi ammattilaisten työkaluilla tehty piharakentaminen myös lisää kiinteistön arvoa monin tavoin.

 

UUTUUS: PROBST KneeSEAT KS polvituki-istuin hankaliin työasentoihin

probst kneeseat

Valikoimastamme löytyy nyt myös Probstin uusin tuote: KneeSEAT KS polvituki-istuin. Tuki tuo helpotusta kivi- ja viherrakentamisen hankaliin ja rasittaviin työasentoihin varsinkin laatoitus-, sähkö-, putki-, ja lukkoasentamisen työtehtävissä. PROBST KneeSEAT KS -polvituki-istuin asettaa lonkan ja nilkan oikeaan kulmaan, antaen tukea työskentelyyn ja mukavuutta selän, hartioiden sekä niskan alueelle.

 

Kivitarraimet kivi- ja betonielementtien konenostoihin

Kivitarraimet ovat tärkeimpiä kivi- ja viherrakentamisen työkaluja. Kivitarraimien ja kivisaksien avulla nostat ja siirrät erilaisia kivi- ja betonielementtejä. Kivien siirtoon käytettävät tarttujat ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä, joten niitä pystyy käyttämään kokemattomampikin kivirakentamisen henkilö.

Probstin kivitarraimia käytetään erityisesti koneellisiin kivinostoihin. Ne kiinnitetään nostavaan laitteeseen helposti nostolenkin avulla. Tarraimista löytyy myös nostokahvat, jotka mahdollistavat koneen lisäksi käsinostot. Kivitarraimet on helppo säätää kohteen ja korkeuden mukaan, jolloin tarrain tarttuu kiveen aina samalta korkeudelta. Esimerkiksi Probstin TSZ-kivitarraimen avulla tartut erimuotoisiin kiviin nopeasti ja vaivattomasti.

 

Kivisakset ja alipainetarttujat kivitöiden käsinostoihin

Ergonomiset Probstin kivityökalut sopivat myös tarkkuutta vaativiin käsinostoihin. Reunakivitarraimet ja kivisakset helpottavat pienempien kivien ja betonielementtien siirtämistä ja nostamista. Probstin reunakivitarraimen tartuntaleveys on helposti säädettävissä ja laitteessa on näppärä joka toisella nostolla avautuva ja joka toisella sulkeutuva mekanismi.

Nostat erilaiset kivielementit helposti ja ergonomisesti käsin myös kivisaksien avulla. Kivisakset on helppo säätää nostokohteen mukaan ja tuotteen tartuntalevyt mahdollistavat kivien latomisen tiiviisti. Machine Toolin valikoimasta löytyy myös useita eri kokoisia alipainetarttujia betoni- ja kivilaattojen käsittelyyn. Alipainetarttujat ovat usein huomattavasti tehokkaampia mekaanisiin tarraimiin verrattuna ja ne mahdollistavat laattojen ladonnan vierekkäin ilman välejä rikkomatta laatan reunaa.

Katso kaikki kivi- betoni- ja viherrakentamisen työkalut >>

 

Vuokraa kivitarraimet ja kivityökalut – tai osta suoraan omaksi!

Löydät kattavasta valikoimastamme kaikki Probstin laadukkaat kivityökalut. Osta ammattilaisten laitteet omaksi suoraan tarjouskorin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä – autamme aina oikean laitteen valinnassa.

Voit myös vuokrata tarvittavat Probstin kivityökalut Machine Toolin kautta helposti ja edullisesti. Vuokra-ajan pituuden päätät itse ja voit tarvittaessa jatkaa välineiden laina-aikaa. Jos vuokra-ajan päätyttyä haluat hankkia samanlaisen laitteen omaksi, hyvitämme osan vuokrasta uuden laitteen hankintahinnassa.

Varaa aika myyjän kalenterista!

Haluatko kuulla lisää sinun työhösi sopivista kivityökaluista? Ota suoraan yhteyttä tai varaa jutteluaika myyjän kalenterista.

 

 

Oletko kuullut Probstin kivityökaluista?

probst_slogan

Machine Tool maahantuo ja myy Probstin laadukkaat kivi- ja viherrakentamisen työkalut. PROBST on saksalainen, erilaisten materiaalien käsittelyn apuvälineisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet tunnetaan ennen kaikkea niiden kestävästä laadusta ja hyvin huomioidusta ergonomiasta.

PROBST on valmistanut erilaisia tarttujia ja kivityökaluja jo vuodesta 1961, ottaen tuotesuunnittelussa aina huomioon työntekijän fyysisen kuormituksen keventämisen. Yrityksen kivityökalut onkin suunniteltu nopeampaan ja tehokkaampaan työntekoon niin rakennustyömaalla kuin oman pihan puolella.

 

Lataa uusi Probst-tuoteluettelo!

Me Machine Toolilla autamme sinua juuri oikeiden viher- ja kivirakentamisen työvälineiden valitsemisessa. Katso kaikki viherrakentamisen laitteet Probstin tuoteluettelosta!

probst kansi

Voit myös tulla testaamaan Probstin tuotteita paikan päälle. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!