Skip to content

Nyt tuotevalikoimassa auton alustan tarkastusjärjestelmät

Machine Tool on solminut jälleenmyyntisopimuksen saksalaisen SecuScanin kanssa. Yritys valmistaa auton alustan tarkastusjärjestelmiä.

SecuScan_tarkastuskuva

Laatu ratkaisi valinnan

"SecuScanin tarkastusjärjestelmät ovat erinomainen lisä laadukkaaseen turvalaitteiden tuotevalikoimaamme", toteaa SecuScan-myynnistä vastaava myyntipäällikkö Janne Hartikainen.

"Kartoitimme alan toimijoita huolella ja SecuScanin kanssa käydyt keskustelut sekä tehdaskäynti paikan päällä vakuuttivat meidät sekä toiminnan että tuotteiden laadusta", sanoo Hartikainen.

"Tarkka värikuva koko ajoneuvon alustarakenteesta sekä ovista ja sivuhelmoista nopeuttaa ajoneuvon tarkastamista huomattavasti verrattuna perinteiseen peilillä tarkastamiseen. Olemme vakuuttuneita siitä, että SecuScan-järjestelmille on kysyntää Suomessakin – järjestelmiä on jo käytössä yli 50 maassa", Hartikainen jatkaa.

 

Tarve ajoneuvojen tarkastamiseen kasvaa

Ajoneuvoja on tarve tarkastaa monissa eri paikoissa kuten teollisuus- ja energiantuotantolaitoksissa, sotilastukikohdissa, valtionhallinnon rakennuksissa, rajanylityspaikoilla, lentokentillä, satamissa, hotelleissa, pysäköintitaloissa ja vankiloissa. Kiinteästi asennettavan järjestelmän lisäksi voimme toimittaa myös liikuteltavaa versiota, joka sopii erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin ja muuhun tilapäiseen käyttöön.

 

SecuScan-kayttoliittyma

 

Huippuominaisuudet nopeuttavat tarkastusta

SecuScanin laitteistolla saadaan kerralla kuvattua ajoneuvon alusta, ovet ja sivuhelmat. Tämä nopeuttaa tarkastusta huomattavasti. Ajoneuvosta saatu tarkastuskuva on korkearesoluutioinen värikuva, jota voi tarkentaa pieniinkin yksityiskohtiin.

Tarkastajan työtä helpottavat myös automaattinen vierasesineiden tunnistus sekä rakenteeseen tehtyjen muutosten havaitseminen.

 

Tule tutustumaan tarkastuslaitteistoon

Yhteistyöhömme SecuScanin kanssa sisältyvät myös esittelytilaisuudet joko omissa toimitiloissamme Helsingissä tai asiakkaiden luona. Toivottavasti pääsemme pian aloittamaan laite-esittelyt, toki voimassa olevat COVID-19 -turvaohjeet huomioiden.

 

 

Lue myös: